Beşiktaş'a transferde çifte müjde!

07.07.2019 - 08:28 | Son Güncellenme: 07.07.2019 - 11:28

Beşiktaş'a transferde çifte müjde!

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk hesaplayan Beşiktaş kadrosuna kaliteli bir stoper katmak istiyor. Siyah-beyazlıların, Borussia Dortmund forması giyen Ömer Toprak'ı transfer etmek istediği gündeme geldi. Ömer Toprak, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte yaşanan gelişmeler...

Beşiktaş, Ömer Toprak'ı transfer etmek istiyor

Gelecek sezon için teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda harekete geçen Beşiktaş, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Beşiktaş'ın Alman ekibi Borussia Dortmund forması giyen Ömer Toprak ile ilgilendiği gündeme gelmişti.

Dortmund, satışa çıkarılan oyuncuları açıkladı

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih’le girdiği şampiyonluk yarışını kaybeden ve bu sezon kadrosuna yaklaşık 125 milyon euro’luk transfer takviyesi yapan B.Dortmund satışa çıkardığı oyuncuları açıkladı.

Favre, gözden çıkardığı oyunculara mesajı net verdi

Thorgan Hazard, Brandt, Hummels gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan B.Dortmund, yeniden bir yapılanmaya giderken, tecrübeli teknik direktör Lucien Favre bu sezon çalışmak istemediği oyunculara ‘kendinize takım bulun’ dedi.

Ömer Toprak da gözden çıkarıldı

Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği Ömer Toprak’ı da listeye yazan Favre, siyah beyazlı kulübü bir hayli memnun ederken ayrılacak isimler arasında Schürrle-Rode gibi ayakların olması dikkat çekti.

Kagawa konusunda Beşiktaş mutlu sona yakın

Ayrıca Alman ekibi Borussia Dortmund'da Shinji Kagawa da ayrılacak futbolcular listesinde yer alıyor. Japon yıldızın İspanya'ya transfer olma ihtimalinin düşük olduğu ve Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğu ülkesinin basınında geniş yer tutmuştu. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler