"Beşiktaş'a transferlerden vuruyorlar!"

28.10.2020 - 10:33 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 10:40

Teknik direktör Mesut Bakkal, Alanyaspor'da birlikte çalıştığı eski öğrencileri Fabrice N'Sakala ve Welinton'a haksızlık yapıldığı görüşünde. Her iki futbolcunun Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanan Bakkal, "Saha sonuçları gelmeyince Beşiktaş'a transferlerden vuruyorlar" dedi.

"Beşiktaş'a transferlerden vuruyorlar!"

Teknik direktör Mesut Bakkal, Beşiktaş forması giyen eski oyuncuları Fabrice N’Sakala ve Welinton ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakkal, iki futbolcuya da haksızlık yapıldığını düşünüyor. Deneyimli teknik adam, “Her ikisinin de uzun vadede katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

“Beşiktaş’ta konuşulacak N’Sakala ile Welinton mu kaldı?”

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mesut Bakkal, ”Ben hem N’Sakala hem de Welinton’a güveniyorum. İki oyuncu ile de çalıştım. Alanyaspor’un başarısında ikisinin de inanılmaz katkıları vardı. Beşiktaş’ta konuşulacak N’Sakala ile Welinton mu kaldı? Önce bunu sorgulamak gerekiyor” dedi.

“Saha sonuçları gelmeyince Beşiktaş’a transferlerden vuruyorlar”

Her iki futbolcunun da takım oyuncusu olduğuna dikkati çeken Bakkal, “Ben her ikisinin de fayda sağlayacağını düşünüyorum. Sergen Yalçın’ın oynatıp oynatmayacağını bilemem. Sonuçlar gelmeyince Beşiktaş transferlerden vuruyorlar! Biraz haksızlık yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Welinton ve N’Sakala ile kaç yıllık sözleşme imzalamıştı?

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş, son olarak Alanyaspor forması giyen N’Sakala ile 31 Mayıs 2022 tarihine kadar süren bir sözleşme imzaladı. Welinton da 31 Mayıs 2023 tarihine kadar sürecek bir kontrat yapılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler