Beşiktaş, Ferencvaroslu Aissa Laidouni'yi Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
11.12.2022 - 08:11 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 08:35

Hutchinson ve Josef'in ilerleyen yaşı nedeniyle bir orta saha takviyesi planlayan Beşiktaş, Ferencvaroslu Aissa Laidouni transferi için harekete geçti.

Beşiktaş, Ferencvaroslu Aissa Laidouni'yi Transfer Listesine Aldı

Spor Toto Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasına 8. sırada giren Beşiktaş, ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Valerien Ismael'in ardından göreve gelen Şenol Güneş, orta sahaya takviyede bulunulmasını talep etti. Bunun üzerine harekete geçen Ahmet Nur Çebi yönetimi, Tunuslu önliberoyu listesine aldı.

Aissa Laidouni listede

Fotomaç'ın Foot Mercato'dan aktardığı habere göre Beşiktaş, Trabzonspor'un da bu sezon Avrupa'da aynı grupta eşleştiği Ferencvaros'ta forma giyen Aissa Laidouni'yi radarına aldı. Macar takımda oynayan 25 yaşındaki önlieronun, yaşı ilerleyen Atiba Hutchinson ve Josef de Souza'nın boşluğu kapatması bekleniyor.

Kara Kartal'ın rakipleri var

Tunuslu milli futbolcunun talipleri arasında sadece Beşiktaş bulunmuyor. Transfermarkt verilerine göre güncel değeri 4 milyon Euro olan Aissa Laidouni'yi İngiliz kulüpleri de takip ediyor. Almanya'dan Wolfsburg, İskoçya'dan ise Celtic gibi kulüpler 25 yaşındaki futbolcu ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'ın yıldızına sürpriz talip!
Habere Git

Aissa Laidouni'nin kariyeri

13 Aralık 1996 doğumlu Aissa Laidouni, futbola doğduğu ülke olan Fransa'nın Angers kulübünde başladı. Les Herbiers, Chambly ve Voluntari gibi takımlarda forma giyen Tunuslu orta saha, 2020 yılında Macaristan ekibi Ferencvaros'a transfer oldu.

Önlibero ve merkez orta saha mevkiilerinde forma giyebilen Aissa Laidouni, kariyeri boyunca 208 resmi müsabakaya çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, 19 kez rakip fileleri havalandırırken, 22 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Aissa Laidouni, 48 maçta sarı kart görürken, 3 kez ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Aissa Laidouni'nin bu sezonki performansı

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Trabzonspor'a karşı mücadele eden Laidouni, Bordo-Mavililer'e karşı oynanan 2 maçta da görev yaptı. Macaristan'daki ilk maçta oyuna 76. dakikada giren Aissa Laidouni, Türkiye'de ise ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Laidouni, bu maçlarda skor katkısında bulunamadı.

İlgini Çekebilir
Güneş'in bir oyuncuyu antrenmandan kovduğu iddia edilmişti! Belli oldu...
Habere Git

Aissa Laidouni, bu sezon Ferencvaros forması ile 23 karşılaşmada süre aldı. 2 kez gol sevinci yaşayan Laidouni, 4 asist kaydetti. Laidouni, 6 maçta sarı kart gördü.

Beşiktaş Dünya Kupası arasına 8. sırada girdi

2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen araya 8. sırada giren Beşiktaş, bu sezon Valerien Ismael ile başladığı hikayeye Şenol Güneş ile devam etti. Fransız teknik adamın ardından göreve gelerek, Siyah-Beyazlılar'da ikinci dönemine başlayan Güneş, Ümraniyespor karşısında çıktığı ilk sınavı 5-2 kazandı, Galatasaray derbisini ise kaybetti. Kara Kartal, Süper Lig'de oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 22 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler