Beşiktaş'a Türkiye'den sürpriz forvet! Transfer...

23.03.2020 - 09:54 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 10:02

Gelecek sezon için kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş hangi golcüyü kadrosuna katmak istiyor? O isim gerçekten Demba Ba mı? Demba Ba bu sezon kaç gol attı?

Beşiktaş'a Türkiye'den sürpriz forvet! Transfer...

Futbol kariyerine Medipol Başakşehir'de devam eden golcü futbolcu Demba Ba ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Demba Ba, Beşiktaş'a geri mi dönecek? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Demba Ba'da sürpriz gelişme

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçemediği isim olan Demba Ba ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'a haber gönderdi

Skorer'de yer alan habere göre; bir dönem Beşiktaş'ta oynayan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Demba Ba'nın siyah-beyazlı takıma geri dönmek için haber gönderdiği ortaya çıktı.

Başakşehir ile sözleşmesi ne zaman bitecek?

Başakşehir'de bu sezon müthiş bir performans gösteren Senegalli futbolcunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Sergen Yalçın da sıcak bakıyor

Beşiktaş Yönetimi'nin Sergen Yalçın'la yapılan görüşme sonrasında Demba Ba'nın gelişine çok sıcak baktığı ancak bu transferin maddi boyutlarını araştırdıktan sonra Başakşehir'le masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş ile özel bir diyaloğu var

Beşiktaş taraftarlarıyla özel bir diyaloğu olan Demba Ba, siyah-beyazlı takımda bir de şampiyonluk yaşadı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler