Beşiktaş'a Umut Meraş transferinde rakip çıktı!

16.06.2019 - 08:17 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 11:17

Beşiktaş'a Umut Meraş transferinde rakip çıktı!

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada bitiren Beşiktaş, transferde harekete geçti. Siyah-beyazlıların, Bursaspor'da forma giyen Umut Meraş'ı transfer etmek istediği gündeme gelmişti. Umut Meraş Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte son gelişmeler...

Beşiktaş transferler için sıkı çalışıyor

Beşiktaş, gelecek sezon tüm kulvarlarda başarılı olabilecek bir kadronun temelini atmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yönetim, kadroya katılacak isimlerle ilgili sıkı bir çalışma yürütüyor.

Beşiktaş, Umut Meraş'ı transfer etmek istiyor

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlı yönetimin, Umut Meraş'ın transferini gerçekleştirmek istediği gündemde.

Umut Meraş'a Gladbach talip oldu

Ancak; Bursaspor'un sol bek oyuncusu Umut Meraş'a Almanya Ligi takımlarından Borussia Möchengladbach'ın da talip olduğu öne sürüldü.

Gladbach, Umut Meraş'ın menajeriyle temasa geçti

Gladbach'ın, Bursaspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Umut Meraş’ı kadrosuna katmak için oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği belirtildi.

Umut Meraş, geçen sezon kaç maçta oynadı?

Umut Meraş, geçen sezon Bursaspor'da 30 maçta 2348 dakika süre aldı ve 2 gol attı. Meraş ile ilgili net kararın yakında verilmesi bekleniyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler