Beşiktaş'a veda etti! Gökhan Gönül, Fenerbahçe'de!

06.08.2020 - 15:24 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 16:41

Beşiktaş'ın tecrübeli isimlerinden Gökhan Gönül, siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Veda mesajı yayınlayan futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi açıklandı. Fenerbahçe'ye transferi için ne dedi? Kaç numarayı giyecek?

Beşiktaş'a veda etti! Gökhan Gönül, Fenerbahçe'de!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Gökhan Gönül, siyah-beyazlılara veda etti. Veda mesajından sonra Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün transferini resmen açıkladı. İşte tüm detaylar...

Sosyal medyadan Beşiktaş'a veda etti

Gökhan Gönül, Beşiktaş’a veda etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan tecrübeli futbolcu, verdiği tüm sözlerin arkasında durduğuna dikkati çekti.

Gökhan Gönül: "Taraftar hakkını helal etsin"

Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a veda açıklaması şu şekilde:

"Beşiktaş'a adımımı atarken 'kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama mücadele etmediğim tek gün bile göremeyecekler. Bunun sözünü veriyorum.' demiştim. Her zaman da verdiğim sözün ne anlama geldiğini bilerek hareket ettim. Son maçın son saniyesine kadar verdiğim sözü tuttuğuma inanıyorum. Beşiktaş Kulübü'nde birlikte çalıştığım Başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir."

Gökhan Gönül’ün Beşiktaş dönemindeki performansı

2016-17 Sezonu

●Gökhan Gönül - 38 maç - 1 gol - 1 asist

2017-18 Sezonu

●Gökhan Gönül - 34 maç - 4 asist

2018-19 Sezonu

●Gökhan Gönül - 38 maç - 4 gol - 3 asist

2019-20 Sezonu

●Gökhan Gönül - 32 maç - 4 gol - 3 asist

Gökhan Gönül'ün eşinden paylaşım

Bu arada 4 yıl sonra Fenerbahçe’ye dönmeye hazırlanan Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül’ün yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Transfer mesajı...

Hatice Gönül yaptığı paylaşımda, “Yarım kalan hikayeler tıpkı yarım kalan aşklar gibidir...” dedi. Paylaşım anında binlerce beğeni aldı.

Fenerbahçe resmen transferi açıkladı

Bu arada Gökhan Gönül ve menajeri Ahmet Bulut, futbolcunun transferiyle ilgili son detaylar için Fenerbahçe kulüp binasına gitti. İkili, yöneticilerle görüşme gerçekleştirildi. Ardından Fenerbahçe Gökhan Gönül transferini resmi olarak da açıkladı. 

Fenerbahçe'den Gökhan Gönül mesajı

Fenerbahçe’den transfer sonrası yapılan açıklamada, "Çubuklu formamız altında 9 sezonda 6 şanlı kupa kazanan Gökhan Gönül’e, Saracoğlu çimlerinde taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisi ve desteğiyle yaşanacak nice başarılar diliyoruz. Yuvana hoş geldin Gökhan Gönül!" ifadelerine yer verildi.

Gökhan Gönül'den de limit göndermesi...

Gökhan Gönül de transferin açıklanmasının ardından sosyal medye hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Gönül, "#SevgiLimitTanımaz BİZ FENERBAHÇEYİZ!" ifadelerine yer verdi.

Gökhan Gönül de yine 12 numara ile poz verdi

Öte yandan Gökhan Gönül de tıpkı Mert Hakan transferinde olduğu gibi 12 numaralı forma ile poz verdi. Fenerbahçe, yeni transferleri açıklarken taraftarlara 12 numara ile mesaj vermeye devam etmiş oldu. Gönül, sezon içinde ise 77 numarayı giyecek.

"Bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum"

Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Gönül, "Aslında ailesinden bir süre uzak kalmış sonunda yuvasına dönen biri olarak duygularımı kelimelerle ifade etmek çok zor. Kariyerimde birçok röportaj verdim ama hiç bu kadar mutlu olduğumu ve heyecanlandığımı hatırlamıyorum. İmza töreninde birçok şey konuşuruz.

Buna vesile olan başkanımıza, yönetim kurulumuza ve Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim. İmza töreninde birçok şey konuşuruz, paylaşırız. Telefonda değil, sahada konuşmak istiyorum" dedi.

"Yeniden aynı Gökhan'ı göstermeye geliyorum"

Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini söyleyen Gökhan Gönül, "Ben Gökhan Gönül olduğum yerde, kanımı akıttığım yerde mücadele etmek için geliyorum. İnşallah futbolu bırakmaya karar verdiğim zaman burada bırakmak isterim. Başkana da söyledim kazanılacak şampiyonluklar için geliyorum diye. Yeniden aynı Gökhan'ı göstermeye geliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler