Beşiktaş'a yıldız orta saha! Transfer çalışmaları başladı...

Akın Ungan
27.01.2022 - 18:08 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 20:42

Juventus'ta gözden düşen Aaron Ramsey, Beşiktaş'a transfer olabilir. Kulüp, birçok Premier Lig ekibinin de peşinde olduğu futbolcu için çalışma başlattı.

Beşiktaş'a yıldız orta saha! Transfer çalışmaları başladı...

Ligde bu sezon istediği sıralamalardan uzak olan Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın’ın görevden ayrılması ve akabinde U19 teknik direktörlüğü yapan Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar A takım için anlaşma sağlandı. Beşiktaş, Önder Karaveli'nin de içinde olduğu kaydedilen gelecek projesinde, yeni sezonda kadrosunda köklü değişiklikler yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Pjanic yerine Ramsey

Sezon sonunda 14 futbolcusu ile sözleşmesi bitecek olan siyah beyazlılar, Miralem Pjanic’in de kiralık olması ve sezon bittikten sonra Barcelona’ya geri döneceği düşüncesi ile orta sahaya Aaron Ramsey’i düşünüyor. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ’ın “Devre arasında fırsat transferi yapabiliriz” açıklaması da bu düşünceyi kuvvetlendirdi.

Emre Kocadağ, fırsat transferini açıklamıştı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Sayısal anlamda takımda eksik kaldığımız bir bölge yok. Teknik ekibimizden de transferle ilgili bir talep gelmedi. Şu anda takviyeye ihtiyaç yok ama transfer dönemi her zaman sürprizlerle geçiyor. Bir fırsat transferi olursa yaparız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş girişimlere başladı

Juventus’ta forma giyen ve Haziran 2023 yılına kadar kontratı olan 31 yaşındaki Galler’li ortasaha oyuncusu için kulübü ayrılık kararı almıştı. Bunun ardından Beşiktaşlı yöneticiler, Ramsey için fiyat araştırmasına başladı. İlk olarak satın alma opsiyonu ile kiralama önerisi için Juventus’un kapısını çalacak olan Beşiktaş, anlaşma sağlanamaması halinde, sezon sonu için de şimdiden temasa geçebilir.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Habere Git

Aaron Ramsey'in istatistikleri

26 Aralık 1990 doğumlu Aaron Ramsey, İngiltere'nin Cardiff takımında futbola başladı. Premier Lig'in önemli kulüplerinden Arsenal'de forma giyen yıldız oyuncu, Serie A devi Juventus'a 2019 yılında bedelsiz gitti.

Bu sezon Juventus forması ile 5 maça çıkan Ramsey, gol ya da asist katkısı sunamadı. Siyah-Beyazlı forma ile toplam çıktığı 70 karşılaşmada ise Ramsey, 6'şar gol ve asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a sürpriz transfer! Bonservis yok...
Habere Git

Kariyerinin altın yıllarını Arsenal ile geçiren 31 yaşındaki oyuncu, 371 maçta 65 kez rakip fileleri sarsarken, 65 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler