Beşiktaş'a Alanyaspor'dan bir transfer daha!

01.04.2021 - 10:10 | Son Güncellenme: 01.04.2021 - 10:18

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının yanı sıra gelecek sezonun da planlamasını yapmaya başladı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor'dan Sergen Yalçın'ın eski öğrencisi Caulker'ı gündemine aldı. İşte gelişmeler ve detaylar...

Beşiktaş'a Alanyaspor'dan bir transfer daha!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş'ın Alanyaspor forması giyen Steven Caulker’ı transfer etmek istedği gündemde. Detaylar haberde... 

Beşiktaş, Caulker'ı istiyor

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Montero'nun 4.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanmayacak. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor'da oynayan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Steven Caulker'ı kadrosuna katacak ve bu bölgede sayısal eksiklik olmasının önüne geçecek.

Caulker'ın Alanyaspor'daki performansı

Alanyaspor’da 3 sezondur görev yapan İngiliz stoper, 79 karşılaşmaya çıkıp 5 gollük performans ortaya koymuştu. Sergen Yalçın’la beraber Alanyaspor’da birlikte çalışan 29 yaşındaki oyuncu, kariyerinde daha önce Tottenham ve Liverpool gibi devlerin de formasını giymişti.

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan yaptığı transferler

Beşiktaş, şu anki teknik direktörü Sergen Yalçın'ın eski çalıştırdığı takım olan Alanyaspor'dan daha önce de transfer yaptı. Siyah-beyazlılar, hatırlanacağı üzere Fabrice N’Sakala ve Welinton transferlerini gerçekleştirmişti. Caulker'a Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın da ilgisinin olduğu öne sürülüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler