Onur Göçmez Beşiktaş'a yönetici oldu, Bandırmaspor ligde düşüşe geçti

Orhan Gülek
24.12.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 22:29

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor teknik direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Detaylar haberde...

Onur Göçmez Beşiktaş'a yönetici oldu, Bandırmaspor ligde düşüşe geçti

AJANSSPOR - HABER

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın listesinde yönetime girdikten sonra, Bandırmaspor ligde düşüşe geçti. Son olarak Adanaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Taner Taşkın ile yollarını ayırdı. 

Ayrılık resmi olarak açıklandı 

Bandırmaspor, teknik direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yapılan açıklamada, ‘’Teknik Direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. kendisine ve ekibine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Başkan Onur Göçmez, Beşiktaş'a yönetici olmuştu 

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Beşiktaş olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Hasan Arat'ın listesindeydi ve yönetime girdi. Beşiktaş yönetici olarak görev yapan  Onur Göçmez, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da başkanlık görevine devam etmektedir.

Bandırmaspor'un ligdeki durumu 

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig de oynadığı 17 haftada 8 galibiyet, 55 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 29 puanla 6'ıncı sırada yer alıyor.

Bandırmaspor'un seçimden öncesi durumu

Başkan Onur Göçmez, Beşiktaş'ta başkan seçilen Hasan Arat'ın yönetimine girmeden önce Bandırmaspor ligde 10 haftada  5 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 19 puan toplayarak 4'üncü sırada yer alıyordu.

Seçimden sonra 6'ıncı sıraya geriledi

Başkan Onur Göçmez, Beşiktaş yönetimine girdikten sonra Bandırmaspor ligde oynadığı 7 haftada 3 galibiyet, 1 beraberli ve 3 mağlubiyet ile 10 puan topladı.  Bandırmaspor böylelikle Trendyol 1.Lig'de 6'ıncı sıraya geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler