Seçim kararı alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yine aday olacak

Orhan Gülek
06.10.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 16:20

Olağanüstü seçim kararı alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, pes etmeyecek. Listesini yüzde 70 yenileyip tekrar aday olacak. İşte detaylar.

Seçim kararı alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yine aday olacak

AJANSSPOR - ÖZEL

Olağanüstü seçim kararı alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olmayacağı merak konusu. Ajansspor'un ulaştığı bilgilere göre Çebi, yeniden aday olacak. 

Yönetim listesinde yüzde 70 değişim

Olağanüstü seçim tarihi belli olduktan sonra Çebi'nin de tekrar adaylığını duyurması bekleniyor. Çebi'nin mevcut yönetim kurulunu büyük ölçüde değiştirerek liste çıkartacak. Yani yönetiminin yüzde 70'i değişecek. 

Ümraniye'ye genel kaptan ataması

Ahmet Nur Çebi'nin yeniden başkan seçilmesi halinde futbol takımıyla birebir ilgilenecek güçlü bir ismi de atayacak. Bu kişi eski yılların "genel kaptanı" gibi bir rol üstlenecek. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta dün gece neler yaşandı? Işıklar neden sabaha kadar yandı?
Habere Git

"Mali durumun bozulmaması için"

Çebi'nin yeniden aday olmasındaki en büyük motivasyon ise kulübün mali durumu. Kulübü düze çıkardığını düşünen Çebi, diğer muhtemel başkan adaylarının bu çizgiyi koruyamayacaklarına inanıyor. 

29 Ağustos 2023'teki açıklaması akla geldi

Tribünlerin aylardır istifaya çağırdığı "Çebi neden aday olacak?" sorusuna, yakın çevresi 29 Ağustos'taki basın toplantısındaki sözlerini hatırlatıyorlar. 

"Bu hırsızlara bırakmayacağım"

Çebi söz konusu toplantıda sert sözleri sarfermişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, istifa edeceği iddialarına yönelik "Ben işimin başındayım. Herkes Covid döneminde evinde otururken, ben dört kez Covid geçirdim. Helal olsun, kellemi de veririm. Ama bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş istifa etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler