"Beşiktaş'ı kıskanmamak mümkün mü?"

05.04.2017 - 12:18 | Son Güncellenme: 05.04.2017 - 12:18

AJANSSPOR - Türkiye’nin yeni spor ekranı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler masaya yatırıldı. Selçuk Aytekin’in moderatörlüğündeki programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ertül’ün S Sport’taki programda yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Orman, 20 senede yaptığını 5 senede yaptım diyor”

Aziz Yıldırım ile Dursun Özbek kaybedenler... Kaybedenler kulübünü kurmuşlar, kucaklaşıyorlar. Aziz Yıldırım'ın hakkını vereceksin ama 20 yılda harcanan paraların karşılığı bu mudur? Fikret Orman, Aziz Yıldırım'a diyor ki, "Senin 20 senede yaptığını ben 5 senede yaptım. Fikret Orman'ın sözleri doğru ancak söylemesi yanlış. Beşiktaş'ı kıskanmamak mümkün mü? Oynadığı futbola bak, yaptığı stada bak... Gün, Beşiktaş'ın günü. Fikret Orman'ın kendi başarısını, kendisinin anlatmasına gerek yok ki.

“Orman, Yıldırım’a örnek olmalı”

Fikret Orman, Aziz Yıldırım'a örnek olmalı. Laf sokma, adını anmama, resmi siteden laf geçirme falan olmamalı. O laf sokmalar, kibirler, birbirini aşağılama çabası, rekabeti en alt seviyelerde devam ettiriyor. Fikret Orman'ın hayal satmadan, gerçekleri paylaşarak izlediği politika, şampiyonluk kadar kıymetlidir. Büyük kulüplerin borcu 1.5 milyar TL civarı. Yıllık 20-25 milyon Euro sadece borcun yıllık maliyeti, borcun borcu.

Ertül’den Şenol Güneş yorumu…

Şenol Güneş gözü tok bir adam. Şenol Güneş devam etmek ister, Beşiktaş da isteyecektir. Diyelim Güneş ile anlaşılamadı. Dünyanın sonu değil. Şenol Güneş'e takım çok, Beşiktaş'a da hoca çok.

“Kombine kartı olanlar maça gitmiyor”

Fenerbahçe'nin devre arasındaki mali durumu neyse; değişen bir şey olmaz. O yüzden 2.5 milyon Euro’luk bütçe yazıyorlar. Fenerbahçe'de kombine kartını cebine koyan bile gitmiyor maça, bedavaya bile gitmiyor. Dev indirim falan hikaye. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a angaje bir taraftar grubu var, onlar gidiyor maçlara.

“Kimse Riekerink’in istediğini yapmadı”

Tudor'un gelişi nasıl Selçuk'u rahatlattıysa, Selçuk İnan'ın işi sahiplenmesi Tudor'u rahatlatır. Kimse Riekerink'in istediğini yapmadı, Riekerink de istediklerini yaptıramadı, Sneijder'e teslim oldu. Tudor'un gelişiyle koşu mesafelerinin artması psikolojik dopingdi, şimdi bu kültür yerleşti Galatasaray'a.

UEFA Kongresi hakkında…

Servet Yardımcı bu seçime güçlü giriyor. Çok iyi niyetli bir insan. İnşallah kazanır. Şenes Erzik kendine iyi çalıştı. Türk lobisini UEFA'da güçlendirmek için ne yaptı? Çok fazla bir şey görmedik.

Video hakem ve Zlatan yorumu…

Canı yanan konuşuyor ama video hakem uygulaması gerekli. Ibrahimovic muazzam bir insan. Zeki, komik biri ancak bu kibri bir o kadar sıkıntı verici.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler