Beşiktaş'ta Salih Uçan, Antalyaspor Maçında Oynayamayacak

Ali Bozkurt
04.05.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 17:12

Süper Lig ekibi Beşiktaş'a Antalyaspor maçı öncesinde üzen haber geldi. Orta saha oyuncusu Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Detaylar...

Beşiktaş'ta Salih Uçan, Antalyaspor Maçında Oynayamayacak

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a orta saha oyuncusu Salih Uçan'dan kötü haber geldi. 29 yaşındaki futbolcu sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyeceği iddia edildi. Detaylar...

Antalyaspor maçında yoklar

NTV'de yer alan habere göre, Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Salih Uçan, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Söz konusu müsabakada Omar Colley’in oynama ihtimali de düşük.

Galatasaray maçında yıldızlaştı

Galatasaray'a karşı kendi sahasında 3-1 galibiyet alan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ile orta sahada görev alan Salih Uçan, gösterdiği performansıyla alkış alan isimler arasında yer aldı. 29 yaşındaki futbolcu karşılaşma sonunda taraftarlar tarafından tribüne davet edilerek alkışlanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Ganalı savunmacı hamlesi! Bonservissiz...
Habere Git

10 gole katkı sağladı

Bu sezon Beşiktaş ile Süper Lig'de 26 karşılaşmada görev alan Salih Uçan, 3 gol atma başarısı gösterirken 7 asist yapmayı başardı.

Serie A iddiası

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tekrardan Serie A ekiplerinin dikkatini çeken Salih Uçan'ın sene sonunda İtalya'ya transfer olacağı iddia ediliyor. İtalyan Torino, Salih Uçan'ın Beşiktaş'taki performansını yakından takip ediyor ve önümüzdeki sezon planlarında deneyimli orta sahaya da şans vermek istiyor. Uçan daha önce İtalyan ekipleri Roma ile Empoli formaları da giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler