Beşiktaş'ta Josef de Souza, Sakatlandı! Kasımpaşa Maçı Kadrosunda Yok

Ali Bozkurt
06.01.2023 - 17:47 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 17:56

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza sakatlandı. Kasımpaşa maçında olmayacak. Detaylar...

Beşiktaş'ta Josef de Souza, Sakatlandı! Kasımpaşa Maçı Kadrosunda Yok

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçının hazırlıkları sürerken antrenmandan üzücü haber geldi. Siyah-Beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Josef de Souza, sakatlandı. Brezilyalı oyuncu Kasımpaşa maçında yer almayacak. Detaylar...

Son antrenmanda sakatlandı

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ta Josef de Souza, son yapılan idmanda sakatlandı ve Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarıldı. 

Sezon sonu yollar ayrılacak

Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Josef de Souza'nın sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre; tecrübeli oyuncu ülkesine geri dönmek istiyor. Uol'da yer alan habere göre, Brezilyalı oyuncu sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak son dönemlerini ülkesinde geçirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Brezilyalı savunmacı hamlesi! Resmi...
Habere Git

Josef de Souza, bu zamana kadar  Beşiktaş'ta 87 karşılaşmaya forma giydi. Brezilyalı oyuncu Siyah-Beyazlı forma ile 8 gol atarken 4 asist yapma başarısı elde etti.

Botafogo ile görüşüyor

Sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakan Brezilyalı oyuncu ülkesinin takımlarıyla görüşmeler yaptığı iddia edildi. Josef de Souza'nın geçen sezonun ortasından bu yana Botafogo ile görüştüğü belirtildi.

Beşiktaş *Kasımpaşa Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasındaki mücadele 7 Ocak Cumartesi 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta dev transfer planı! Kocadağ: "Bunun için paramız da var, gücümüz de"
Habere Git

Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 9 karşılaşmada görev alan Josef de Souza, gol sevinci yaşayamadı. Brezilyalı oyuncu sadece 1 asist yapma başarısı gösterdi. Ankaragücü maçında yaşanan olaylar sonrası kırmızı kart görmüş sene sonunda ülkeden ayrılacağını da dile getirmişti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler