Beşiktaş'ı yalanlamıştı! Başakşehir devreye girdi...

06.09.2020 - 21:09 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 21:23

Başakşehir son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Başakşehir, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Rafael ile anlaştı mı? İşte detaylar...

Beşiktaş'ı yalanlamıştı! Başakşehir devreye girdi...

AJANSSPOR-HABER

2019-2020 Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir, Lyon'da forma giyen ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Rafael'i transfer etmek istiyor.

Başakşehir, Rafael'i gündemine aldı

Skorer'de yer alan habere göre; Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadelede edecek Başakşehir, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devler Ligi arenasında güçlü bir kadro isteyen İstanbul ekibi gündemine Lyon'un yıldızı Rafael'i aldı.

Rafael, kulüpten ayrılmak istiyor

Leo Dubois ve Kenny Tete'nin ardından Lyon'da üçüncü sağ bek durumuna düşen Rafael, kulüpten ayrılmak istiyor. Başakşehir transfer pazarlığı için masaya otururken Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmak istiyor. Transferin birkaç gün içinde neticelenmesi durumunda Rafael, İstanbul'a gelecek ve anlaşma resmiyete dökülecek.

Caiçara için ayrılık iddiası güçlendi

Turuncu-Lacivertliler’de 2 sezondur takımın formasını giyen başarılı sağ bek Junior Caiçara’ya Premier Lig’den talipler var. Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor. Rafael gelişmesi Junior Caiçara'nın takımdan ayrılacağı söylentilerini kuvvetlendirdi

 

Rafael'den Beşiktaş yalanlaması

1 yıl daha kontratı bulunuyor

30 yaşındaki sağ bek, 2015 yılında İngiliz devi Manchester United'dan Lyon'a transfer olmuştu. Rafael'in Lyon ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler