Beşiktaş'ın Alanya kadrosunda bir eksik daha!

18.11.2021 - 14:54 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 16:11

Süper Lig'de 13. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta N'Sakala ve Batshuayi'nin ardından bir isim daha Alanyaspor maç kadrosunda yer almayacak.

Beşiktaş'ın Alanya kadrosunda bir eksik daha!

Kartal Yiğit -AJANSSPOR

Zirve yarışında Trabzonspor'un 10 puan gerisinde olan Beşiktaş'ta kritik Alanyaspor deplasmanı öncesi Mitchy Batshuayi'den sonra Gökhan Töre'den de kötü haber geldi. Dizindeki ağrıları devam eden Gökhan Töre maç kadrosunda olmayacak.

Gökhen Töre'nin hiç 90 dakikası yok

Geçtiğimiz sezon daha önce forma giydiği Beşiktaş'a dönen Gökhan Töre bu yıla iyi başlamadı. Süper Lig'de 10 karşılaşmada kadroya girmeyi başaran Töre, 2 maça ilk 11'de başladı, 6  karşılaşmada sonradan oyuna dahil oldu. Takımına ne gol ne asist katkısı verdi. 

Futbolcu, en son oynanan Trabzonspor karşılaşmasında kadroya dahil edilmedi. Töre, Şampiyonlar Ligi'nde 4 karşılaşmada sonradan oyuna girerek şans buldu. 

 286 dakika sahada kalan Töre'nin Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde süre aldığı maçlar şöyle:

Beşiktaş-Çaykur Rizespor -12 dakika
Gaziantep FK -Beşiktaş- 23 dakika
Beşiktaş- Malatyaspor - 21 dakika
Antalyaspor-Beşiktaş- 45 dakika
Beşiktaş-Adana Demirspor -13 dakika
Altay-Beşiktaş -76 dakika
Beşiktaş-Sivasspor -23 dakika
Hatayspor-Beşiktaş- 8 dakika
Beşiktaş-Dortmund- 1 dakika
Ajax-Beşiktaş -45 dakika
Beşiktaş-Sporting Lizbon- 17 dakika
Sporting Lizbon- Beşiktaş- 12 dakika

Batshuayi'nin olmadığı açıklanmıştı

Beşiktaş, Mitchy Batshuayi'nin de kadroda yer almayacağını açıklamıştı. İngiltere'de sakatlığı nedeniyle tedavi gören Belçikalı forvet, Türkiye'ye dönüşünde boğazında iltihaplanma yaşadı. Yüksek ateşi ve boğaz ağrısı olan oyuncu Alanya deplasmanında olmayacak. Michy Batshuayi, Hatayspor, Lizbon ve Trabzonspor maçlarında da forma giyememişti.

N'Sakala da götürülmüyor

Geçen sezon Beşiktaş'ın çifte kupayı almasında pay sahibi olan Fabrice N'Sakala da Alanya'ya götürülmeyecek isimler arasında. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Umut Meraş ve Rıdvan Yılmaz'ın arkasında üçüncü alternatif durumuna düşen N'Sakala'yı kadroda düşünmediği biliniyor. 

Antrenman için dün tesislere gelen Fabrice N'Sakala'ya teknik heyetten "Aytemiz Alanyaspor maçında yoksun, takımdan ayrı çalış" talimatı gelmişti. Siyah-beyazlı takımın oynadığı son 4 maçta kadroya dahi alınmayan 31 yaşındaki Kongolu sol bek, bu sezon çıktığı 7 maçta 616 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler