Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı! 4 oyuncu kadroda yok...

İsa Kethüda
19.11.2021 - 13:06 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 15:36

Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşacak Beşiktaş'ta 4 oyuncu kadroda yer almadı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı! 4 oyuncu kadroda yok...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı. Siyah-beyazlı takımda 4 oyuncu maç kadrosuna alınmadı.

İşte Beşiktaş'ta Alanyaspor maçı kamp kadrosuna alınmayan oyuncular:

  • Batshuayi
  • N'Sakala
  • Salih Uçan
  • Gökhan Töre

Bilindiği üzere, maç kadrosunda yer almayan Fabrice N'Sakala'nın Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosuna alınmayacağını ve bu maçtan sonra da süresiz kadro dışı bırakılacağını duyurmuştuk.

Belçikalı golcü Batshuayi de İstanbul'a dönüşünde hasta olmuştu. Yüksek ateş ve öksürük sebebiyle tedavi olan Batshuayi'nin yerine Alanya maçında Güven ya da Kenan Karaman'ın görev yapması bekleniyor.

Muhtemel 11

Kalede Ersin'e görev verecek olan Yalçın'ın geri dörtlüyü Rosier-Vida-Welinton ve Umut Meraş'tan oluşturması bekleniyor. Orta sahada defansif olarak Josef'in oynaması kesin olurken, hücum hattında Ghezzal ve Teixeira'nın yanında Oğuzhan - Can ikilisinden birinin olması yüksek ihtimal. Beşiktaş'ın hücum bölgesindeki diğer oyuncusu ise sol kanatta Larin olacak.


Siyah beyazlıların A. Alanyaspor karşısındaki muhtemel onbiri; Ersin-Rosier-Vida-Welinton-Umut (Rıdvan)- Josef- Ghezzal-Teixeira- Oğuzhan - Larin - Güven (Kenan) şeklinde.

Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman?

Alanyaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele yarın oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler