Beşiktaş, Antalya'da hem kamp hem iç transfer görüşmesi yapıyor

28.01.2022 - 13:02 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 13:06

Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan da iç transferde sözleşmesi biten yerli oyuncularla görüşmeler yapılıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş, Antalya'da hem kamp hem iç transfer görüşmesi yapıyor

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın siyah beyazlı takımın genç oyuncuları Güven Yalçın ve Can Bozdoğan ile görüşüp fikirlerini aldığı öğrenildi. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Can hakkında kulübü Schalke ile yapılacak görüşmeler neticesinde karar verileceği belirtildi. 

Öncelikle Güven Yalçın da Oğuzhan sezon sonu

Kazancı’nın ilk etapta kesinlikle Güven ile anlaşacağı, sözleşmesi sona eren isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup'un durumunun ise sezon sonunda netliğe kavuşması bekleniyor.

Güven bu sezon 19 maçta oynadı

2018-2019 sezonu başında Bayer Leverkusen'den 150 bin Euro bedelle transfer edilen 23 yaşındaki santrfor bu sezon siyah beyazlı formasya 19 maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferi resmen açıkladı! Sezon sonuna kadar kiralık...
Habere Git

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcular şöyle:

 

Bonservisi Beşiktaş'ta olanlar: Cyle Larin, Domagoj Vida, Güven Yalçın, Adem Ljajic, Oguzhan Özyakup, Gökhan Töre, Fabrice N'Sakala, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Jeremain Lens, Douglas, Emirhan Delibaş

 

Kiralık olanlar: Can Bozdogan, Miralem Pjanic, Michy Batshuayi

Senin için hazırladığımız haberler