Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu

03.08.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 23:46

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana'yı eleyen Beşiktaş'ın rakibi de belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden temsilcimiz Beşiktaş, adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibi belli oldu

Siyah-beyazlı takımın Tirana'yı elemesinin ardından Konferans 3. ön eleme turundaki rakibi de belli oldu. Buna göre temsilcimiz bir sonraki eleme turunda Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile karşılaşacak.  

Konferans Ligi 3. ön eleme tur maçları 10 Ağustos'ta

Konferans Ligi 3. ön eleme turunda eşleşmenin ilk maçı 10 Ağustos'ta İstanbul'da, rövanş ise 17 Ağustos'ta Bakü'de oynanacak.

İlgini Çekebilir
Kartal, meşaleyi yaktı turu kaptı
Habere Git

Beşiktaş-Neftçi Bakü maçını hangi kanal yayınlayacak?

Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasında 10 Ağustos'ta oynanacak ilk maçı yayınlayacak kanal henüz netleşmedi.

TFF'den Avrupa'da tur atlayan Beşiktaş ve Adana Demirspor'a kutlama

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turuna yükselen Beşiktaş ve Yukatel Adana Demirspor'u tebrik etti.

TFF'nin internet sitesinde Arnavutluk temsilcisi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla eleyen Beşiktaş için yer alan mesajda, "UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nu geçerek bir üst tura yükselen Beşiktaş'ı tebrik ederiz. Temsilcimize ülke puanımıza yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki turlarda başarılar dileriz." denildi.

Romanya'nın Cluj takımını 1-1 ve 2-1'lik skorlarla geçen Adana Demirspor için yayımlanan mesajda ise "UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nu geçerek bir üst tura yükselen Adana Demirspor'u tebrik ederiz. Temsilcimize ülke puanımıza yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki turlarda başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı ile birçok kulüp de sosyal medya hesaplarından iki takım için tebrik mesajı paylaştı.

İlgini Çekebilir
MHK'dan kritik VAR kararı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler