'Beşiktaş'ın başarısı tesadüfi değil ama Galatasaray, bir Monaco ya da Porto değil'

30.11.2017 - 13:16 | Son Güncellenme: 30.11.2017 - 13:16

Beşiktaş - Galatasaray derbilerini her iki takımda yaşayan eski milli futbolcu Gökhan Zan Cumartesi günü yapılacak derbiyle ilgili önemli tespitlerde bulundu. 

Beşiktaş'ın başarısı tesadüfi değil; tebrik etmek gerekir; ama Galatasaray, bir Monaco ya da Porto değil

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Zan, "Şunu gözardı etmemek gerekir. Beşiktaş'ın karşısında Cumartesi akşamı tam anlamıyla bir Şampiyonlar Ligi takımı olacak. Galatasaray, bu kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde olmalı. Monaco, Porto, Leipzig, Galatasaray'ın ayarında takımlar değil. Galatasaray onların çok üstünde bir takım. Beşiktaş karşısında çok güçlü bir takım bulacak. O nedenle Beşiktaş'ın da motivasyonunun çok yüksek olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde aldığı puanlar tesadüfi değil. Tebrik etmek gerekir Beşiktaş'ı... Ama bu kez karşısında ne bir Monaco, no Porto ne de Leipzig olacak. Galatasaray onlardan çok daha üst düzey takım. Beşiktaş bu nedenle ciddi olacak. Galatasaray ise yaratıcılığı, azmi ortaya koyacak bir heyecana sahip olacak" dedi. 

Galatasaraylıyım, Beşiktaş'ı da çok seviyorum

Hem Beşiktaş'ta hem de Galatasaray'da forma giyen Gökhan Zan, "Ben Galatasaraylıyım; ama Beşiktaş'ı da çok seviyorum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler