Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Kevin-Prince Boateng Hertha Berlin'de Sözleşme Uzattı

Akın Ungan
22.06.2022 - 17:21 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 18:29

Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin-Prince Boateng, Hertha Berlin'de sözleşme uzattı. "Bi tanem" şarkısıyla özdeşleşen futbolcu için kebaplı video paylaşıldı.

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Kevin-Prince Boateng Hertha Berlin'de Sözleşme Uzattı

AJANSSPOR HABER

2019/20 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a kiralanarak kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Kevin-Prince Boateng, Hertha Berlin'de sözleşme uzattı. Alman kulüp, gelişmeyi kebaplı video ile duyurdu.

Bi tanem şarkısıyla gündem oldu

31 Ocak 2020 tarihinde Serie A ekibi Fiorentina'dan kiralanan Kevin-Prince Boateng, İstanbul'a ulaşmadan önce İbrahim Tatlıses'in "Bi tanem" şarkısı ile gündeme geldi. Yıldız futbolcunun arabada Bi tanem şarkısını söylediği eski video, viral olurken, taraftarın Boateng'e olan sempatisi başladı.

Vodafone Park'ta Bi tanem 3 defa çaldı

Beşiktaş yönetiminin on numara pozisyonunda görev alan futbolcu için gol müziği olarak bu şarkıyı çalacaklarını açıklamasının ardından tüm taraftar Boateng'in atacağı ilk golü bekledi. Vodafone Park'ta 3 kez Bi tanem'i çaldırabilen Boateng, Siyah-Beyazlı forma ile 11 karşılaşmaya çıkarken, 3 golün yanında 1 de asist kaydetti.

Hertha Berlin 2023'e kadar uzattı

Sezon sonunda Fiorentina'ya geri dönen Boateng, Eyül ayında Monza'ya transfer oldu. 1 Temmuz 2021'de geldiği Hertha Berlin'de 21 maça çıkan 35 yaşındaki on numara, gol ya da asist katkısında bulunamadı. Alman kulüp, Kevin-Prince Boateng'in sözleşmesini 2023'e kadar uzattığını açıkladı.

Videoda kebapçı detayı

Almanya'da çok fazla Türk arkadaşı olduğunu ve Türk kültürüne yakın olduğunu her defasında dile getiren Kevin-Prince Boateng için Hertha Berlin tarafından hazırlanan video dikkat çekti. Bundesliga ekibinin Boateng'e hazırladığı video, yıldız futbolcu bir kebapçıda döner keserken başlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler