‘Beşiktaş’ın Çocuğu’ İstanbul’da! Taraftardan Rosier'ye coşkulu karşılama

29.07.2021 - 23:00 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 23:55

Transfer haberleri… Beşiktaş ile yeniden anlaşmaya varan Valentin Rosier, İstanbul’a geldi. Fransız futbolcuyu havaalanında çok sayıda taraftar karşıladı.

‘Beşiktaş’ın Çocuğu’ İstanbul’da! Taraftardan Rosier'ye coşkulu karşılama

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın kiralık süresi bittikten sonra yeniden kadrosuna katmaya hazırlandığı Valentin Rosier, İstanbul’a geldi. Saat 23.00’e doğru uçağı havalimanına inen Fransız futbolcu için siyah-beyazlı taraftarlar adeta seferber oldu. 

Rosier'ye havaalanında sevgi gösterisi

Transfer sürecinde Rachid Ghezzal’ın aksine sürekli net bir duruş sergileyen ve Beşiktaş’tan başka takımda oynamayacağını “Beşiktaş’ın Çocuğu” diye sosyal medyadan paylaşım yaparak gösteren sağ beki taraftarlar tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı. 

Satın alma opsiyonuyla kiralanacak

NTV’nin haberine göre, Valentin Rosier’nin gelecek sezonda da siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyeceği belirtiliyor. Buna karşılık Beşiktaş, sezon sonunda devreye girecek zorunlu satın alma opsiyonuyla Portekiz ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Kontrolden geçip imza atacak

24 yaşındaki sağ bek, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezon Beşiktaş'a lig başladıktan sonra katılan Fransız futbolcu 37 maçta 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş'ta şampiyonluğun mimarlarından

24 yaşındaki sağ bek, istatistiklerinden çok sergilediği dinamik futbol ve sağ kanatta Ghezzal ile yakaladığı uyum sayesinde Beşiktaş'ın kazandığı çifte şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu.

'BIrakmam Seni' tişörtüyle 'Beşiktaş'ın Çocuğu Geldi' mesajı 

Öte yandan Rosier'in İstanbul Havalimanı'na gelmesinin ardından siyah-beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesabından Rosier'in üzerinde "Bırakmam Seni" tişörtü ile "Beşiktaş'ın çocuğu geldi" paylaşımına yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler