Beşiktaş'ın eski golcüsü Vagner Love'dan itiraf!

Ali Bozkurt
09.06.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 09:42

Türkiye'de Alanyaspor ve Beşiktaş formalarını terleten Vagner Love, bu dönemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte golcü oyuncunun açıklamaları ve detaylar...

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vagner Love'dan itiraf!

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Süper Lig devi Beşiktaş ve Alanyaspor formaları giyen golcü futbolcu Vagner Love, ülkesinde Türkiye'ye dair açıklamalarda bulundu. İşte Brezilya basınına verdiği o demeçler ve detaylar...

''Türkiye çok muhteşem bir ülke''

Türkiye hakkında övgü dolu sözler söyleyen Brezilyalı golcü oyuncu, ''Türkiye kültürü, mutfağı ve sıcak ortamıyla beni olumlu yönde şaşırttı. Danimarka'nın Erne şehrinden geçmek hem hava koşulları hem de bölgenin sakinliği nedeniyle zorluydu. Her ülkenin kendine has özellikleri ve benzersiz deneyimleri var ama Türkiye yaşanacak özel bir yer olarak öne çıktı. Brezilya inanılmaz bir yer ama Türkiye çok muhteşem bir ülke dostum.'' dedi.

Eşi Kazakistan'ı seçti

Eşinin Kazakistan'ı daha çok beğendiğini söyleyen Vagner Love, ''Yaşamak, yemek, sokakta yürümek açısından Türkiye inanılmaz. Rio de Janeiro dışında yaşamayı en çok sevdiğim yerlerden biri. Burası benim şehrim. Bu yerlerden hangisinde yaşayacağımı sorsanız Türkiye derdim. Eşim benimle aynı fikirde değil. Geçen gün ona sordum: Brezilya olmasaydı nerede yaşardın? Gittiğimiz yerlerden Kazakistan dedi." 

Hala futbol oynuyor

39 yaşındaki Brezilyalı futbolcu ülkesinin takımı Atlético Clube Goianiense'de hala futbol oynamaya devam ediyor. 

Alanyaspor performansı

Süper Lig ekibi Alanyaspor'da da forma giyen Vagner Love, burada 44 maçta görev aldı. Brezilyalı oyuncu bu maçlarda  34 gol atarken 6 asist yapma başarısı elde etti.

Beşiktaş performansı

Daha sonra ülkemizde Beşiktaş'ın da formasını giyen Vagner Love, 29 karşılaşmada sahada yer aldı. Golcü oyuncu bu maçlarda 11 gol atma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler