Beşiktaş'ın eski golcüsü Vanspor'a transfer oluyor!

Akın Ungan
19.01.2024 - 00:48 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 00:59

Son dakika transfer haberi | Vanspor, Iğdır FK'da forma giyen eski Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu ile anlaşma sağladı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vanspor'a transfer oluyor!

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK, ara transfer döneminde çalışmalarına hız verdi. Vanspor, hücum hattına önemli bir takviyede bulundu.

Ömer Şişmanoğlu ile anlaşma tamam

Vanspor, Iğdır FK forması giyen tecrübeli forvet Ömer Şişmanoğlu ile anlaşmaya vardı. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen başarılı futbolcu ile imzaların atılacağı kaydedildi.

Ömer Şişmanoğlu'nun bu sezonki performansı

Sezon başında Denizlispor'dan Iğdır'a bedelsiz transfer olan Ömer Şişmanoğlu, bu sezon 18 maçta görev aldı. 34 yaşındaki santrfor, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Sivasspor, Beşiktaş ile anlaştı! Sezon sonuna kadar kiralık...
Habere Git

Beşiktaş'ta oynadı

Almanya'nın St. Pauli takımında profesyonel olan Ömer Şişmanoğlu, Kayserispor ve Antalyaspor ile Süper Lig'de forma giydikten sonra 2013'te 1.65 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'a imza attı. Siyah-Beyazlılar'ın Eskişehirspor, Konyaspor ve Antalyaspor'a kiraladığı Ömer, 2017'de bedelsiz olarak Göztepe'nin yolunu tuttu.

Ömer Şişmanoğlu'nun Beşiktaş performansı

Beşiktaş kariyerinde 27 maça çıkan Ömer Şişmanoğlu, 6 defa gol sevinci yaşadı. Ömer, 847 dakika sahada kalırken, 1 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler