Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'tan yeşil ışık

Arif Can Yıldız
03.07.2024 - 23:18 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 23:44

EURO 2024 Çeyrek Finali'nde A Milli Takımımız ile karşılaşacak Hollanda'nın santrforu Wout Weghorst, Süper Lig'e ve Beşiktaş'a transferi hakkında konuştu.

Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'tan yeşil ışık

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu’nda Avusturya’yı eleyen A Milli Futbol Takımımız Çeyrek Final’de Hollanda ile karşılaşacak. Portakallar’ın gol yolundaki önemli silahlarından ve Beşiktaş’ın eski forveti Wout Weghorst maçtan önce TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

“Türkler futbolu kalpleriyle hissediyorlar”

Türkiye – Hollanda eşleşmesini yorumlayan golcü oyuncu: “Beşiktaş benim için inanılmazdı, olağanüstüydü. Futbolculuk kariyerimde yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi. Orada gördüğüm takdir ve tutku inanılmazdı. Her zaman söylediğim gibi, insanlar Türkiye'de futbolu kalpleriyle hissediyorlar” dedi.

"United’a hayır diyemezdim"

Beşiktaş’tan ayrılık süreci hakkında konuşan santrfor: “Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Türkiye-Hollanda maçı ne zaman?
Habere Git

“Geleceği bilemeyiz”

“Türkiye dönmek veya Beşiktaş’ta tekrar forma giymek ister misin?” sorusunu cevaplayan 31 yaşındaki golcü: “Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler