Loris Karius'a Barcelona piyangosu

24.09.2024 - 12:39 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 12:53

Bonservisi elinde olan Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'un dünya devi Barcelona'ya transfer olabileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Loris Karius'a Barcelona piyangosu

AJANSSPOR - HABER

2018-19 sezonunda Beşiktaş kiralık olarak forma giyen Alman kaleci Loris Karius, İngiliz ekibi Newcastle ile sözleşmesinin bittiği 1 Temmuz 2024 tarihinden bu yana boşta bulunuyor.

Barcelona'da forma giyebilir

Beşiktaş'ta forma giyemediği dönemde beklentileri karşılaşamayan 31 yaşındaki Alman file bekçisi yeni sezonda LaLiga devi Barcelona'da forma giyebilir.

Barça, ter Stegen'in yerine kaleci alacak

Barcelona, Villarreal maçında sakatlanan ve sezonun kalan kısımda forma giymesi beklenmeyen kalecisi Marc Andre ter Stegen'in yerine kaleye takviye yapmayı planlıyor.

Transfer görüşmesi yapıldı

Katalan ekibinin teknik direktörü Hansi Flick ve sportif direktörü Deco'nun transfer sezonu kapandığı için bonservisi elinde olan bir file bekçisini kadroya katmak için harekete geçtiği ve şimdiden bir görüşme yaptığı kaydedildi.

Loris Karius da listede

Barça'nın kaleci listesindeki adayların Beşiktaş'ın eski filebekçisi Loris Karius'la birlikte Keylor Navas, Edgar Badia, Jordi Masip ve Tomas Vaclik olduğu öne sürüldü.

Yeni transfer gele kadar kaleyi eski Galatasaraylı Pena koruyacak

Öte yandan haberin detayında bonservisi elindeki kalecilerden biriyle anlaşılamaması halinde Barcelona'da devre arasındaki transfer dönemine kadar kaleyi Inaki Pena'nın koruyacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler