Beşiktaş'ın eski orta sahası Galatasaray'a transfer oluyor!

02.09.2021 - 11:28 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 11:32

Galatasaray orta saha transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılıların Mohamed Elneny'yi transfer etmek istediği gündemde. İşte gelişme ve detaylar...

Beşiktaş'ın eski orta sahası Galatasaray'a transfer oluyor!

AJANSSPOR-HABER

Transfer döneminin bitimine az bir süre kala Galatasaray, orta saha transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in takımda kalması sonrası sürpriz bir isimde karar kıldı. O ismin Mohamed Elneny olduğu gündemde. Detaylar haberde...

Galatasaray, Elneny'yi istiyor

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny'nin transferi için Arsenal ile görüşmelere başladı. Galatasaray yönetimi Elneny'yi UEFA listesine yetiştirmeye çalışıyor.

Terim transfer istemişti

Sarı-kırmızılı taraftarların gönlündeki isim Arsenal'in 29 yaşındaki Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny. Fatih Terim, Kasımpaşa maçından sonra bir 6 numara transferi istediğini ifade etmişti.

Arsenal ve Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

Bu sezon Arsenal formasıyla 2 maçta forma giyen Mohamed Elneny, geçen sezon ise 41 maçta oynadı ve 3 gol kaydetti. Elneny Beşiktaş formasıyla 2019-20 sezonunda 36 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergilemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler