Beşiktaş'ın forvet planı!

09.08.2020 - 08:57 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 08:57

Forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ta son durum ne? Siyah-beyazlı takım, Mario Balotelli, Haris Seferovic veya Ze Luis'i transfer etmek istiyor. İşte son gelişmeler...

Beşiktaş'ın forvet planı!

Golcü futbolcu Burak Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, üç isme odaklandı.

Siyah beyazlı takımın listesinde birinci sırada bulunan isim İtalyan golcü Mario Balotelli.

Skorer'den alınan habere göre; İtalyan golcünün menajeriyle temasa geçen siyah-beyazlı yönetim, devre arasında kadroya katamadığı Balotelli’ye bu kez resmi imzayı attırmayı planlıyor.

Haberde ilk görüşmenin olumlu geçtiği vurgulanırken, Brescia'nın Balotelli'yi bonservisiyle satmak istediği ifade edildi.

29 yaşındaki İtalyan golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğine sıcak bakan yönetim, alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor.

Ze Luis'te bonservis sıkıntısı

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto forması giyen Ze Luis'le ilgilenen Beşiktaş, Balotelli'de yaşadığı sorunla karşılaştı.

Beşiktaş Yönetimi, Ze Luis için kiralama teklifini Porto'ya iletti ancak Portekiz ekibi futbolcuyu bonservisiyle satmak istiyor.

Öte yandan Beşiktaş, Portekiz’de Benfica forması giyen Haris Seferovic'i kiralamak için resmi teklifte bulundu.

Balotelli, Ze Luis ve Seferovic’ten birini kadroya katmaya kararlı olan yönetimin, teknik direktör Sergen Yalçın’ın tercihine göre hareket edecek.

Senin için hazırladığımız haberler