Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz'dan 'yabancı' patlaması!

21.07.2020 - 10:13 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 10:18

Beşiktaş'ın kaptanı Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe derbisi sonrası yaptığı açıklamaların sebebi ortaya çıktı. "Aslında çok şey konuşmak istiyorum ama yeri değil" diyerek ne anlatmak istedi! İşte Burak Yılmaz'ın isyanı...

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz'dan 'yabancı' patlaması!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, 2-0 kazandıkları derbi maç sonrasında, "Aslında söylemek istediğim çok şey var ama yeri değil" diyerek tüm dikkatleri üstüne çekti. Burak Yılmaz'ın rahatsız olduğu konu ortaya çıktı. Burak Yılmaz neden öyle bir açıklama yaptı? Detaylar haberde...

Burak Yılmaz'dan yabancı patlaması

Skor'da yer alan habere göre; tecrübeli golcü Burak Yılmaz, son günlerde yabancı sınırlamasıyla ilgili 'serbest olsun' algısı yaratan bir kesim olduğunu düşündüğü ve buna tepki gösterdi.

Yerli oyuncuların fedakârlığına dikkati çekti

35 yaşındaki futbolcunun, yerli futbolcuların yaptığı fedakârlıklara yabancıların yaklaşmadığını savunup dert yandı. 

"Yerli oyuncuların yaşadıklarına dikkat edip konuşsunlar"

Burak Yılmaz, "Fenerbahçe maçına çıkmak için sabah-akşam tesislerde tedavi oldum. Kemik güçlenmesi için paça çorbası içtim. Biz de aylardır para almıyoruz ama maç döneminde hiçbir zaman işimizden kaçmıyoruz. Yabancılar, FIFA'ya güveniyor ve istediği zaman ihtar çekip ayrılıyor. Biz, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan aynı desteği alamıyoruz. Yabancı serbestliğini savunanlar, yerli futbolcuların yaşadıklarına dikkat edip konuşsun" görüşünde.

Burak Yılmaz bu sezon kaç gol attı?

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın saha içindeki en büyük kozlarından biri olan Burak Yılmaz bu sezon Beşiktaş'ta 26 maçta 2090 dakika süre aldı ve 14 gol atıp 7 asist yaptı.

Önce Karius, sonra Victor Ruiz krizi

Yakın zamanda Beşiktaş'ta önce Loris Karius, geride bıraktığımız günlerde de Victor Ruiz takımdan ayrılmıştı. Bu iki futbolcu ile de Beşiktaş FIFA'lık oldu.

Genç oyuncuların iyi niyeti...

Bu arada yerli oyuncuların yaptığı açıklamalar da dikkati çekiyor. Örnek olarak; siyah-beyazlıların genç eldiveni Ersin Destanoğlu, kariyerinde bir gün Avrupa'ya gitmek istediğini ve giderken de Beşiktaş'a mutlaka para kazandırarak gitmeyi hedeflediğini söylemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler