Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin de o listeye katıldı!

10.04.2018 - 11:49 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 11:49

Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin de o listeye katıldı!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Göztepe'yi konuk etmiş ve sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Bu karşılaşmada Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin, rakip ağları havalandırarak adını tarihe yazdırdı.

Yeni geldiği takımında ilk maçında golle tanışan isimler arasına Larin de katıldı. Önceki dönemlerde ise benzer görüntüyü ortaya koyan isimler olmuştu. İşte o isimler;

 

Bafetimbi Gomis

Galatasaray - Kayserispor: Galatasaray'ın yeni golcüsü Gomis, sarı kırmızılı kariyerine hızlı başladı.

Belhanda

Galatasaray - Kayserispor: Galatasaray'ın yeni 10 numarası Belhanda, ilk lig maçında gol atanlar kervanına katıldı.

Ailton

Beşiktaş Denizlispor: Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Brezilyalı yıldız siyah beyazlı forma altındaki ilk lig maçında gol sevinci tattı.

Vassell

Ankaragücü-Manisaspor: Türkiye'ye gelişi de gidişi de olay olan İngilizz futbolcu Başkent temsilcisi ile çıktığı ilk maçta gol attı.

Pancu

Beşiktaş-Bursaspor: Beşiktaş taraftarına en unutamadığı 5 yabancı futbolcunun ismini sorsanız birçoğu bu isimler arasına Pancu'yu kesin olarak koyar! Beşiktaş'ın 100. yılındaki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu ilk maçında golle tanıştı.

Onazi

Trabzonspor-Kasımpaşa: Trabzonspor'un transferi için çok uğraş verdiği Onazi ilk maçında mini bir şova imza attı.

Hagi

Galatasaray-Vanspor. Hagi Galatasaray'daki muhteşem 5 sezonun açılışını Vanspor'a karşı yaptı. Yıldız futbolcu sarı kırmızılı forma altındaki ilk golünü penaltıdan kaydetti.

Eto'o

Antalyaspor-Başakşehir: Türkiye'de top oynamaz diye eleştirilen Eto'o ligdeki ilk maçında adeta şov yaparak Başakşehir ağlarını havalandırdı.

Drogba

Galatasaray-Akhisar: İlk oynadığı maçın kaderini değiştirebilecek futbolcu sayısı çok azdır. Drogba Galatasaray forması altındaki ilk maçında sonradan oyuna girerek takımına 3 puanı kazandırdı.

Cyle Larin

Beşiktaş - Göztepe: Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Cyle Larin, Göztepe karşısında oyuna girdikten sadece 3 dakika sonra siyah beyazlı formayla ilk golünü attı. (Bein Sports)
Senin için hazırladığımız haberler