Rıdvan Dilmen 1-1 sonuçlanan Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçını değerlendirdi

Burak Alaca
31.01.2023 - 21:03 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 23:30

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 22. haftasında 1-1 sonuçlanan Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen 1-1 sonuçlanan Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçını değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Ligi'nde Fatih Karagümrük evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen TV 8,5 ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında 1-1 sonuçlanan maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Golün iptal edilmesi gerekiyor"

Beşiktaş'ın karşılaşmanın 33. dakikasında Cenk Tosun'un ayağından bulduğu golün Welinton'un elle avantaj sağlaması nedeniyle iptal olması gerektiğini düşünen Dilmen "Benim futbol anlayışıma göre VAR'ın golde hakemi uyarıp izletmesi gerekiyordu ve golün iptal olması gerekiyordu. Çünkü Welinton'un elle Cenk'in vuruşu için avantaj sağladığını düşünüyorum." dedi.

"Ligimizin en iyi forvetlerinden biri"

Cenk Tosun'un son haftalardaki çıkışını değerlendiren ünlü yorumcu "Bir oyuncu düşünün; ağır sakatlıklar geçiriyor, büyük umutlarla gittiği Premier Lig'den dönüyor, sene başında hocası oynatmıyor. Mental olarak düşük olmasını beklersiniz ama Cenk gerçekten ligimizin en iyi forvetlerinden biri." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın serisi Gümrük'e takıldı
Habere Git

"Karagürmük'ün istediği gibi oynanıyor"

İlk yarıda oyunun hakiminin Karagümrük olduğunu belirten Dilmen "Maç Karagümrük nasıl istiyorsa öyle geçiyor, Beşiktaş da buna izin veriyor. Bunun sebebi de Beşiktaş'ın 4 forvetle oynaması. Öndeki oyuncuların savunma özelliği yok Beşiktaş'ta." dedi.

"Karagümrük galibiyete daha yakın taraftı"

Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisinin sonlandığı maçı hakeden tarafın Fatih Karagümrük olduğunun vurgusunu yapan Rıdvan Dilmen "Galibiyete daha yakın olan taraf Karagümrük'tü. Bugün Beşiktaş kazandı, Karagümrük 2 puan kaybetti demek yanlış olmaz." dedi.

"Karagümrük hiç yorulmadı"

Beşiktaş'ın oyunun kontrolünün tamamen rakibine teslim ettiğini düşünen yorumcu "Karagümrük hiç yourlmadı bugün. Beşiktaş rahat rahat oynamalarına o kadar çok müsaade etti ki." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ile Konyaspor Amir için anlaştı!
Habere Git

"Oyuncu teknik direktörü sevmek zorunda değil"

Beşiktaş'ta oyuncu grubunun hava yakalayamaması konusu hakkında Dilmen "Oyuncu teknik direktörü sevmek zorunda değil ama saygı duyması şart, ne olursa olsun. Oyun içerisinde oyuncu şöyle bakar oyuna; ya ben futbolcuyum benim ikide bir yerimin değişmesi önemli değil, seninde değişiyor, onunda değişiyor. Alışkanlık bir takım için önemli." dedi.

"Bu kadar oyuncu kötü olur mu"

Beşiktaş'taki oyuncuların performansını eleştiren Rıdvan Dilmen "Gripsindir, formun düşüktür bunlar olabilir. Bir takımın 9'u, gireni çıkanı 14'ü kötü olur mu? 5 faulle bir takım maç bitirir mi? Sıfır sarı kart, itiraz bile etmemişler. Ayıp ya!" dedi

"Karagümrük oynaması kolay takım"

Karagümrük'ün rakibine sorun yaratmayacak temiz bir futbol oynadığını vurgulayan yorumcu "Karagümrük kimsenin canını sıkmaz. Zordur onlarla oynamak ama, sert değillerdir, gaddarlık yapmazlar. 60'a kadar sarı kart yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler