Beşiktaş'ın gözdesi gemileri yaktı! Tadic Ajax'tan ayrıldı...

14.07.2023 - 23:47 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 23:58

Son dakika | Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Dusan Tadic, Ajax'tan ayrıldı. Hollanda Ligi ekibi, kaptanı ile yollarının ayrıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın gözdesi gemileri yaktı! Tadic Ajax'tan ayrıldı...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, harekete geçti. Ajax'ın efsane kaptanı Dusan Tadic'i radarına alan Siyah-Beyazlılar, transferde sona yaklaştı.

Tadic, Ajax'tan ayrıldı

Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ın kaptanı Dusan Tadic, 1 yıl daha olan sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Hollandalılar, Sırp futbolcunun talebini geri çevirmedi. Ajax'ın önemli isimlerinden Tadic, Amsterdam temsilcisine veda etti.

Tadic: "Yeni bir başlangıç yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum"

Dusan Tadic, "Kulüpten ayrılma kararı vermek çok zor oldu ancak bunun doğru an olduğuna inanıyorum. Yeni bir başlangıç yapmanın sadece benim için değil, kulüp için de doğru olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Trabzonspor istedi, Beşiktaş kaptı! 10 numara...
Habere Git

"Yakında koç olarak Amsterdam'a dönmeyi umuyorum"

Ajax taraftarına veda eden Tadic, gelecek planları hakkında da şu sözlerle mesaj verdi: "Ajax'ta elde ettiğim başarılar bana kariyerimde daha önce hiç yaşamadığım, tarif edilemez bir duygu veriyor. Burada geçirdiğim harika zamanlar için tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Bana kalırsa bu bir veda değil. Sonsuza dek bir Ajax oyuncusu olacağım ve yakında koç olarak Amsterdam'a dönmeyi umuyorum"

Mislintat: "Ayrılıyor olması Steijn ve ekibi için inanılmaz bir kayıp"

Ajax Teknik Heyet Sorumlusu Sven Mislintat, "Dusan bize Amsterdam'daki sözleşmesini feshetmek istediğini söyledi. 2018'de gelişinden bu yana takım için ne kadar önemli olduğunu ve hem sahada hem de saha dışında gerçek bir lider olduğunu gösterdi. Geçen sezon, istatistikleri inanılmazdı ve Amsterdam'a transfer olduğundan beri tek bir Eredivisie maçını bile kaçırmadı" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Mislintat, "Ayrılıyor olması Maurice Steijn ve ekibi için inanılmaz bir kayıp. Onu tutmak isterdik ama isteğine saygı duyuyor ve kariyerinin geri kalanında en iyisi diliyoruz. Ajax, koçluk söz konusu olduğunda kariyerindeki bir sonraki adımla ilgili olarak onunla temasa geçti ve kendisine her zaman memnuniyetle karşılanacağını bildirdik" dedi.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan 3 kulübe ceza! Beşiktaş...
Habere Git

Tadic'in performansı

2018 yılında Southampton'dan 13.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olan Dusan Tadic, geride bıraktığımız sezonda toplam 47 maça çıktı. 34 yaşındaki sol kanat, 13 kez rakip fileleri havalandırırken, 21 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler