Beşiktaş'ın gündemindeydi! Avrupa kulüpleri peşinden koşuyor!

07.02.2018 - 16:10 | Son Güncellenme: 07.02.2018 - 16:10

Beşiktaş'ın gündemindeydi! Avrupa kulüpleri peşinden koşuyor!

Spor Toto 1.Lig'e bu sezon yükselmesine rağmen adından çok söz ettiren takımlardan biri İstanbulspor oldu. Takım ile birlikte teknik direktör Yalçın Koşukavak yine çok konuşulan ve merak edilen spor adamları arasında yer aldı. Koşukavak, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar...

"İkinci yarıya iyi başladık"

"Ligin ikinci yarısı iki deplasmanda ve bir iç saha galibiyeti aldık. Bu haftada lider Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Bizim profilimiz belli, daha genç oyuncular ile çalışıyoruz ama puanlar birbirine yakın. Zirvede mücadele eden takımların çok deneyimli oyuncuları var."

"Genç oyunculara daha çok şans veriyoruz"

"Genç oyunculara daha çok şans veriyoruz. İstanbulspor ülke futboluna oyuncu kazandırma konusunda mücadele ediyor. 20-25 yaş ortalaması olan bir takım, iki tane Ümit Milli takım oyuncusu var takımda"

'Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçları bekliyoruz'

"Sürekli antrenörlerin değiştiği bir ligde istikrardan bahsetmek zor. Biraz sabırsızız. Kime göre neye göre başarı? Skor, tabelaya yansımayınca hemen teknik adama fatura kesiliyor. Sadece 4 antrenör kalmış sezon başından beri. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçları bekliyoruz"

"İstanbulspor'u üç senedir ilgi çekici bir hali var. Biz ara transferde 99 doğumlu oyuncular aldık. Yabancı ve yerli isimler aldık, 98 doğumlu oyuncular var. Hem bugüne hem geleceğe yatırım yapıyoruz. Felsefesi ve yatırımı bu. Türkiye Süper Lig'in yıllarda kalmasını istediğimiz bir kulüp. Önemli bir tarihi var. Genel anlamda ülke futboluna faydalı olmak istiyoruz."

'Mehmet Zeki Çelik için yurt dışından talipler var. Lille...'

"Mehmet Zeki Çelik aynı zamanda Ümit Milli Takım oyuncusu. Yurt dışında da talipleri var. Süper Lig takımlarının, büyüklerin ilgilendiğini düşündük. Kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Sezon sonu böyle bir transfer gerçekleşebilir. Lille takımı ve şef scout'u Karabükspor maçının ardından Adanaspor deplasmanına geldi. Bu resmi durum. Bir kaç tane daha Fransa Ligi'nden talibi olduğunu duyduk"

3 büyüklerde görev almak istiyor mu?

"Üç büyüklerde çalışma konusunda, benim de kendime göre hedeflerim var. Böyle beklentilerim kendimden var. Herkesin benimle alakalı düşünceleri var. İnşallah Allah beni mahcup etmez. İnşallah faydalı olurum."

Senin için hazırladığımız haberler