Beşiktaş'ın gündemindeydi! Hapis cezası aldı...

05.04.2020 - 23:20 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 23:24

Transfer döneminde adı Beşiktaş ile sık sık anılan Aleksandar Prijovic, koronavirüs yasağını delen futbolculardan biri oldu. Prijovic ile ilgili alınan karar açıklandı. Prijovic hapis cezası mı aldı? Tüm detaylar....

Beşiktaş'ın gündemindeydi! Hapis cezası aldı...

Sırbistan'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma yasağını delen futbolcu Aleksandar Prijovic'in cezası netleşti. Daha önce Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Prijovic'e ne kadar ceza geldi? İşte yanıtı...

AJANSSPOR

Suudi Arabistan'ın El-İttihad takımında forma giyen 29 yaşındaki Sırp forvet, başkent Belgrad'da sokağa çıkma yasağını deldiği için mahkemece suçlu bulundu.

Yasağı delince gözaltına alınmıştı

Prijovic ve beraberindeki 19 kişi, bir otelin barında bir araya gelerek sokağa çıkma yasağını deldiği için gözaltına alınmıştı.

Prijovic'e 3 ay ev hapsi

 Sokağa çıkma yasağını delen futbolcu Aleksandar Prijovic'e 3 ay ev hapsi cezası verildiği ifade edildi.

Prijovic'in adı Beşiktaş ile de anılmıştı

PAOK'ta oynarken de siyah-beyazlı takımın gündemine gelen Aleksandar Prijovic'in Kartal'a transferi Yunan ekibinin talep ettiği 7 milyon Euro'luk bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmemişti.

Prijovic daha önce Boluspor'da da oynadı

Öte yandan Prijovic, ocak ayındaki dönemde de Beşiktaş ile anılmıştı. Boluspor'da oynadığı dönemde 31 maçta 16 gol kaydeden futbolcu, kendisiyle ilgilenildiğini bildiğini açıklamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler