Beşiktaş’ın gündemindeydi, Napoli kancayı taktı!

09.08.2024 - 16:16 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 16:18

Napoli, Beşiktaş’ın da gündeminde olan Benfica’lı futbolcu David Neres transferi için görüşmelere başladı. Antonio Conte’nin oyuncuyu ısrarla istediği söylendi. İşte detaylar …

Beşiktaş’ın gündemindeydi, Napoli kancayı taktı!

AJANSSPOR HABER

İtalyan basınına göre Napoli, 27 yaşındaki Benfica forması terleten David Neres transferi için önemli bir ilerleme kaydettiği bildirildi.

Beşiktaş’ın gündemindeydi

Kara kartalların Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un transferine onay verdiği, kariyerinde Benfica'nın yanı sıra Sao Paulo, Shakhtar ve Ajax formaları da giyen yıldız futbolcu için harekete geçtiği iddia ediliyordu.

23 milyon euro bonservis

Benfica ile Napoli arasında görüşmeler devam ederken gerçekleşecek transferin 23 milyon euro bonservis bedeli ile imzaların atılabileceği söylendi. Napoli’nin David Neres ile yıllık 2.2 milyon euro maaş üzerinden 5 yıllık bir anlaşma sağladığı duyuruldu.

Birçok farklı pozisyonda oynayabiliyor

Napoli teknik direktörü Antonio Conte’nin talepleri doğrultusunda istenen Benfica’lı futbolcu David Neres, mevki olarak birçok farklı pozisyonda oynayabiliyor. Sağ kanat, Sol kanat ve 10 numara pozisyonunda da kullanılabilen futbolcuyu Conte’nin çok istediği söylenen bilgiler arasında.

2023-24 Performansı

Kariyerinde Ajax, Shakhtar Donetsk ve son olarak da Benfica forması giyen Neres, 2023-2024 sezonunda Benfica forması terlettiği 35 resmi maçta 5 gol 10 asistlik bir performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler