Beşiktaş'ın iki yıldızına İngiltere'den talip!
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Beşiktaş’ın Vincenzo Italiano yönetiminde bu sezon oynadığı yüksek tempolu ve etkili futbolu, İngiliz kulüplerinin de dikkatini çekmeye başladı. Premier Lig'den iki kulüp Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu'ya talip oldu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Avrupa'da 6 maçta 5 galibiyet alan, ligde ise 3. sırada yer alan Beşiktaş'ın Vincenzo Italiano yönetimindeki yüksek tempolu ve etkili oyun, siyah beyazlı futbolcuların Avrupa kulüplerinin radarına girmesine neden oldu.
Beşiktaş'ın iki yıldızına kanca
Premier Lig'den iki kulübün Beşiktaş'ın iki yıldızı Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu'yu takip ettiği ileri sürüldü.
Liverpool Orkun Kökçü'nün peşinde
Fanatik'in haberine göre; Liverpool, kaptan Orkun Kökçü’yü radarına aldı. Milli yıldız için Ada’dan 2 kulübün daha devrede olduğu kaydedildi.

Tottenham'dan Emirhan Topçu'ya kanca
Bir başka Premier Lig ekibi Tottenham’da siyah beyazlıların 25 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu’yu izlediği öğrenildi.

Oliatan da radarda
Siyah-beyazlılarda ayrıca geçen sezonun devre arasında kadroya katılan ve Italiano yönetiminde başka bir seviyeye gelen Junior Olaitan’ı da Avrupa’dan izleyen pek çok takım bulunduğu aktarıldı.

Yönetim temkinli
Beşiktaş yönetiminin özellikle Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu konusunda gelecek teklifleri değerlendirmeden önce teknik heyetin görüşünü de dikkate alacağı belirtildi.
İngiliz kulüplerinin ilgisinin sezon boyunca devam etmesi halinde Beşiktaş’ın iki oyuncusu için özellikle yazın Transfer piyasasında hareketli bir süreç yaşanabilir.