Transferde Nihad Mujakic sürprizi! Küme düşen Ankaragücü'nden Süper Lig devine...

13.06.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 10:20

Yeni sezon öncesi savunma hattını yenileyecek olan Beşiktaş, Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'nın ardından defans hattına yapacağı ikinci transferi Türkiye'den gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Transferde Nihad Mujakic sürprizi! Küme düşen Ankaragücü'nden Süper Lig devine...

AJANSSPOR-HABER

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda önce savunmaya takviye yapan Beşiktaş, Gabriel Paulista’dan sonra ikinci stoper transferi için hareket geçti.

Yeni stoper hedefi Nihad Mujakic

Hürriyet'te yer alan habere göre siyah beyazlılar, 1. Lig'e düşen Ankaragücü'nün 26 yaşındaki Bosna Hersekli stoperi Nihad Mujakic'i kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Gelecek sezon üç kulvarda mücadele etmeye hazırlanan ve bu nedenle kadroyu geniş tutmak isteyen siyah beyazlı ekip, iki sezondur Ankaragücü forması giyen 1.89 boyundaki sol ayaklı savunmacı Mujakic’in menajeri Necmettin Mehmedi’yi İstanbul’a çağırdı.

İlgini Çekebilir
Anlaşma sağlandı, Beşiktaş'ta iki ayrılık! 23,5 milyon Euro karşılığında...
Habere Git

Trabzonspor ve Eyüpspor da talip

Başkent ekibi ile iki yıllık daha sözleşmesı bulunan Bosna Hersekli stoperin, takımı 1. Lig’e düştüğü için burada kalmak istemediği ve Süper Lig’den bir takıma gitmeyi arzuladığı öğrenildi. Mujakic’e Trabzonspor ve Eyüpspor kulüplerinin de talip olduğu belirtildi.

36 maçta forma giydi

Kariyeri boyunca Sarajevo, Kortrijk, Hajduk Split, Waasland Beveren gibi ekiplerde de oynayan Mujakic geçen sezon Ankaragücü’nde 36 karşılaşmada forma giyip 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Piyasa değeri 2 milyon Euro

Bosna Hersek Milli Takımı formasını da 4 kez terleten 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler