Beşiktaş'ın ilk transferi Süper Lig'den! Genç savunmacı...

Özgür Koç
28.03.2024 - 11:07 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 11:18

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın 17 yaşındaki stoperi Yasin Özcan'ı gündemine aldı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın ilk transferi Süper Lig'den! Genç savunmacı...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta, yeni sezon planlaması adına çalışmalar devam ediyor. Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, hem yurt içinde hem de yurt dışında oyuncu arayışını sürdürüyor.

Geniş bir izleme ağı oluşturuldu

Scout ekibiyle beraber geniş çaplı bir izleme ağı oluşturan Samet Aybaba'nın, sezon sonunda bonservisini eline alacak oyuncularla yakından ilgilendiği ifade edildi. Yerli oyuncu takviyesi de yapacak Beşiktaş, bu konuda da ince eleyip sık dokuyor.

Aybaba, Yasin Özcan'ı beğendi

TRT Spor'un haberine göre, Ümit milli takımın maçlarını takip eden Samet Aybaba'nın, Kasımpaşa forması giyen 17 yaşındaki Yasin Özcan'ı beğendiği öğrenildi. 

Sezon sonunda teklif yapılacak

Siyah beyazlıların, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.85 boyundaki milli stoper için sezon sonunda resmi teklifi yapması bekleniyor.

Piyasa değeri 4,5 milyon Euro

Sol ayaklı stoper, sol bek ve orta sahanın solunda da forma giyebiliyor. Büyük gelecek vadeden 17 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4,5 milyon Euro.  

Ligde 30, kupada 3 maç oynadı

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 30'u Süper Lig'de, 3'ü kupada olmak üzere toplamda 33  resmi maça çıkan Yasin Özcan, bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Genç futbolcu Ümit Milli Takım formasını da 7 kez terletirken 1 asist kaydetti.