Amir Hadziahmetovic transferi için Beşiktaş'tan sonra Galatasaray devrede

Eren Tuncay
19.01.2023 - 13:23 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 13:42

Transfer haberleri... Beşiktaş'ın Konyaspor'dan istediği Amir Hadziahmetovic için Galatasaray devreye girdi. Sarı-kırmızılılar resmi görüşmelere başladı.

Amir Hadziahmetovic transferi için Beşiktaş'tan sonra Galatasaray devrede

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de yeni bir transfer yarışı göreceğiz gibi... Beşiktaş'ın Konyaspor'dan ısrarla istediği ve hatta teklif arttırdığı Amir Hadziahmetovic için Galatasaray da devreye girdi. Ajansspor'un ulaştığı bilgilere göre Galatasaray ve Konyaspor arasında başkanlar düzeyinde görüşmelere başlandı.

Beşiktaş, Premier Lig takımıyla yarışıyordu

Beşiktaş, Galatasaray devreye girmeden önce zaten Premier Lig ekibi Burnley ile Amir Hadziahmetovic yarışını veriyordu. Burnley daha fazla para vermesine karşın Bosnalı oyuncunun gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğu gelen haberler arasındaydı.

Son teklif oluşmuştu

Son olarak Beşiktaş'ın Amir Hadziahmetovic için Konyaspor'a 3 milyon Euro bonservis bedeli ve bir oyuncu teklif ettiği; buna karşılık Burnley takımının ise 4 milyon Euro bonservis bedeline ek olarak bonuslar teklif ettiği belirtildi. Resmi görüşmeleri başlatan Galatasaray'ın teklifi ise merak ediliyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'in dakikalarını kimse saymasın! Kriz değil evlat
Habere Git

Konyaspor CEO'sundan transfer açıklaması

Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu, Amir Hadziahmetovic'e Beşiktaş'tan resmi teklifin geldiğini belirterek, "Ancak rakamlar kabul edeceğimiz seviyede değildi. İngiltere'den başka bir teklif var. Daha tatmin edici bir teklifti. Amir'in gitmesini istemiyoruz. Ancak kulübün menfaatlerini de düşünmemiz gerekiyor. Eğer gitmesi yönünde bir anlaşma yapılırsa alternatifi var. Endri Çekici'ye de teklif var. Görüşmeler devam ediyor. Verilmiş bir karar yok, eğer giderse Endri'nin de alternatifleri hazır. Sehic ve Bytyqi'nin kalmasını istiyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Şartlarda anlaşırsak bizimle kalacaklar. " değerlendirmesinde bulundu.

Amir Hadziahmetovic'in performansı

2016 yılından beri Konyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeşil-beyazlı formayla bu sezon çıktığı 23 maçta 6 gol ve 4 asist yaptı. 10 gole direkt katkı sağlayan Bosnalı oyuncu, skor dışında takımına verdiği her türlü katkıyla dikkat çekiyor. Hadziahmetovic, Konyaspor ile Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere iki kupa kazanma başarısı da gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler