"Beşiktaş'ın kadrosu bizim kadromuz gibi derin değil"

23.01.2020 - 20:30 | Son Güncellenme: 23.01.2020 - 17:38

TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor son 16 turunda iki maçta da Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Erzurumspor'un başarılı futbolcusu Emrah Başsan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Emrah Başsan, Erzurumspor'un kadrosunun, Beşiktaş'tan daha derinlikli bir kadro olduğunu ifade etti.

Emrah Başsan'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Buraya hak ederek geldik"

İlk maçtan sonra da size bağlanarak, 'Türkiye'de her takımla kafa kafaya oynayabilecek bir kadroya sahibiz' demiştim. İlk maçta Türkiye'ye gücümüzü göstermiştik. Takımımız gerçekten çok iştahlı. Keyif alarak galip geldik. Bizim amacımız ve önceliğimiz Süper Lig'e giden yolda takımı yukarıya çıkarmak. Bu gidişatı kupayla taçlandırmak istiyoruz. Hak ederek buraya geldik. Yarı final ya da final neden olmasın diye düşünüyorum. Bunu temenni ediyorum.

"Beşiktaş'ın kadrosu bizim kadromuz gibi derin değil"

Bu kadro kurulurken sakatlıklar ve kupa da düşünüldü. Her mevkide 2 oyuncudan hocamız faydalanabiliyor. Beşiktaş gibi bir takımın bizim gibi derin bir kadrosu olduğunu düşünmüyorum. Bazen yeri geliyor ezber oynuyoruz, herkes birbirini tanıyor. Sahada herkes birbirinin işini kolaylaştırıyor.

"Galatasaray'la karşılaşmak isterim"

Gönlüm kupada Galatasaray'la eşleşmekten yana. Kupa maçlarını herkes açık oynuyor. Herkes kendisini göstermek istiyor. Galatasaray'la karşılaşmak isterim. Keyif alabileceğimiz bir maç. Kazanırız, kazanmayız sorun değil. Bu maç neticede. Büyük takımlar olursa bizim için daha iyi olur. Anadolu'nun en iyi çıkış yapan takımı Sivasspor'la da eşleşmek isterim. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler