Beşiktaş'ın kapısını çalıp yıldız futbolcuyu önerdiler

26.08.2024 - 10:03 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 10:19

Sol bek ve sağ kanat transferi yapmak isteyen Süper Lig ekibi Beşiktaş'a bonservisi Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da olan Sergio Reguilon önerildi.

Beşiktaş'ın kapısını çalıp yıldız futbolcuyu önerdiler

AJANSSPOR HABER

Sezona, Süper Kupa zaferi ve ligde aldığı galibiyetlerle istediği başlangıcı yapan Beşiktaş'ta BAY geçilen hafta gözler transfer çevrildi. Defans hattı için Felix Uduokhai'yi İstanbul'a getiren, sol bek ve sağ kanat arayışında olan siyah-beyazlılarda sürpriz bir isim gündeme geldi.

Premier Lig sol beki önerildi

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Süper Lig ekibi Beşiktaş'a bonservisi Premier Lig ekibi Tottenham'da olan İspanyol sol bek Sergio Reguilon önerildi.

Tottenham göndermek istiyor

27 yaşındaki İspanyol futbolcu geride bıraktığımız sezonun ilk yarısını Manchester United'da diğer yarısını ise Brentford'da geçirdi. Geçen sezon toplamda 28 maça çıkan tecrübeli sol bek 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anıldı

Geçtiğimiz günlerde İspanyol basınından AS’ta yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray da tecrübeli sol bek ile ilgilendi.

Ferdi Kadıoğlu'nu Premier Lig'e gönderen sarı-lacivertli ekipte Sergio Reguilon'un aday listesinde yer aldığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler