Beşiktaş'ın Kenan Karaman'a teklifi ortaya çıktı!

01.06.2021 - 15:18 | Son Güncellenme: 01.06.2021 - 15:21

Galatasaray ve Fenerbahçe ile transferde anılan Kenan Karaman'a Beşiktaş'ın yapacağı teklif belli oldu. Kenan Karaman, Beşiktaş'a mı gelecek? Gelişmeler ve detaylar...

Beşiktaş'ın Kenan Karaman'a teklifi ortaya çıktı!

AJANSSPOR-HABER

Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, hücum hattına transfer yapmak için harekete geçti. Siyah-beyazlıların gündemine son gelen isim Kenan Karaman oldu. Kenan Karaman için Beşiktaş atağa kalktı. Detaylar haberde…

Kenan Karaman’ın menajeri İstanbul’a davet edildi

NTV’nin haberine göre; Beşiktaş, Salih Uçan’ın ardından Kenan Karaman’ı da renklerine bağlamak istiyor. Siyah-beyazlılar 27 yaşındaki oyuncunun menajerini İstanbul’a davet etti. 

Transfer için adımlar atılacak

Almanya 2. Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf’ta mutsuz olan Kenan Karaman’ın kontratı da bitti. Beşiktaş yönetimi, Kenan Karaman transferini kısa süre içinde tamamlamak istiyor. 

3 yıllık imza önerisi

Şartlarda anlaşma sağlanırsa milli golcüyle 3 yıllık imzalar atılacak. Kenan Karaman, Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf’ta oynamıştı. 

Kaç gol attı?

Geçen sezon Alman ekibi ile 29 maça çıkan 27 yaşındaki santrfor, 7 gol attı, 2 asist yaptı. Kenan Karaman A Milli takımda çıktığı 21 maçta ise fileleri 5 kez havalandırdı.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anıldı 

Hatırlanacağı üzere Kenan Karaman’ın adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Hatta Alman basını, Kenan Karaman için Başakşehir’in de transfer teklifi yaptığını yazmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler