Beşiktaş'ın kombine kararı: Mağduriyet olmasın
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Beşiktaş Kulübü, pandemi nedeniyle mağduriyet oluşmaması için kombine satışı yapmama kararı aldı. İşte tüm detaylar....

Son 5 Haber

Fas maçında oyuna devam edememişti... Mbappe'den sakatlık açıklaması!

Amedspor'dan yeni Diagne hamlesi: İspanyol golcüye resmi teklif!

Galatasaray'a Can Uzun transferinde kötü haber! Avrupa devi devreye girdi

Beşiktaş - Widzew Lodz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş - SV Mattersburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Kartal YİĞİT - AJANSSPOR
Geçen sezonu çifte kupayla kapayan Beşiktaş, ligin ilk maçında kendi sahasında Çaykur Rizespor karşılaşacak. 13 Ağustos 20.30'da Vodafone Park'ta yapılacak karşılaşmanın biletleri 10 Ağustos saat 13.00 itibarıyla satışa sunulacak.

Sağlık Bakanlığı'nın tavsiyesiyle Türkiye Futbol Federasyonu, tribünlere yüzde 50 locaların ise yüzde 100 dolu olmasına vize vermişti. Beşiktaş yönetimi pandemi koşullarını dikkate alarak bu sezon tribürler için Kombine satış yapmama kararı aldı.
TFF'nin seyirci konusunda yapacağı bir değişikliğin mağduriyet yaratmaması için bu kararın alındığı öğrenildi. Birçok loca dolarken boşta kalanların satışı ise sürüyor.
Beşiktaş yönetiminin aldığı başka bir kararda bilet fiyatlarıyla ilgili oldu. Buna göre maçın önemine göre fiyatlar değişiklik gösterecek.
