Beşiktaş'ın listesindeki Alex Teixeira'dan transfer açıklaması!

23.07.2021 - 10:15 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 21:11

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Alex Teixeira, geleceği hakkında açıklama yaptı. Al Nassr ile mı anlaştı, Beşiktaş'a mı geliyor? İşte açıklaması.

Beşiktaş'ın listesindeki Alex Teixeira'dan transfer açıklaması!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların 10 numara pozisyonu için listesinde yer alan Alex Teixeira'dan geleceği hakkında açıklama geldi. Detaylar haberde...

Alex Teixeira'dan transfer açıklaması

Kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan yıldız futbolcu, "Geleceğimle ilgili en son yapılan spekülasyonların ardından ailemle birlikte tatilde olduğumu ve yine ailemle birlikte karar vermek, farklı teklifleri değerlendirmek için Dubai'ye geldiğimi söylemeliyim. Alacağım herhangi bir karar, benim ya da menajerim Junior Mendonza tarafından açıklanacaktır" ifadelerini kullandı. 

Sergen Yalçın kadroda görmek istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın mutlaka kadroda görmeyi istediği futbolcunun yakın zamanda İstanbul'a geleceği ve siyah-beyazlılar için sağlık kontrolünden geçeceği gündeme gelmişti. Ayrıca futbolcunun Al-Nassr kulübüyle bir görüşme yaptığı iddia edilmişti. 

Geçen sezonki performansı

10 numara pozisyonunda görev yapan 31 yaşındaki oyuncu Çin kulübü ile sözleşmesi bittiği için serbest durumda. Alex Teixeira geçtiğimiz sezon Jiangsu’da 20 maça çıkarak 10 gol attı. Tecrübeli futbolcu daha önce uzun süre Mircea Lucescu’nun görev yaptığı Shakhtar Donetsk’te oynamıştı. 

Kartal pozu vermişti

Öte yandan Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncularından Josef de Souza, vatandaşını ikna etme rolünü üstlenmiş durumda. Alex Teixeira ile yakın arkadaşlığı bulunan Josef'in, İstanbul ve Beşiktaş hakkında olumlu bilgiler verdiği biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler