Beşiktaş'ın Mario Gomez transferine baba engeli

09.08.2018 - 00:58 | Son Güncellenme: 09.08.2018 - 00:58

Beşiktaş forması giydiği dönemde gol kralı olan ve siyah-beyazlı takımın şampiyonluğuna büyük katkı yapan Mario Gomez, yeniden gündeme geldi. Yıllık 3 milyon Euro’luk teklifi kabul eden Alman futbolcu, Bundesliga’dan ayrılmasını istemeyen babasını iknaya çalışıyor.


Bir yandan verim alamadığı golcülerle yollarını ayırmaya çalışan Beşiktaş, diğer yandan da forvet hattına birinci sınıf bir golcü almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Alvaro Negredo’ya kulüp bulması için transfer görüşmesi izni veren siyah-beyazlılar, İspanyol golcüden olumlu bir haber gelir gelmez, eski golcüsü Mario Gomez ile temaslarını hızlandıracak. 2015-2016 sezonunda siyah-beyazlı formayı giyen ve 26 golle şampiyonluğa katkı sağlayan Alman futbolcu, geri dönmek istiyor. Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ın formasını giyen ve 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcuya menajer aracılığıyla ulaşan siyah-beyazlı kulüp olumlu yanıt aldı. Yıllık 3 milyon Euro önerilen Gomez’in, bebek bekleyen eşi de Türkiye’ye gelmek istiyor. Alman golcüde tek sorun babası gibi görünüyor. Gomez’in babası oğlunun Bundesliga’da kalmasını istiyor.

ÇİN’DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİ

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Alman Milli Takımı’na veda eden Mario Gomez, Çin’den gelen yıllık 7 milyon Euro’luk teklifi de reddetmiş durumda. Ne kendisi ne de ailesi Çin’e gitmek istemeyen Gomez, siyah-beyazıların 3 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Beşiktaş’lı yöneticiler Gomez’in babasını ikna etmeye çalışıyor. Yönetim, Negredo’nun yanı sıra Vagner Love’u da göndermenin planlarını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler