Beşiktaş'ın Nagatomo'ya teklifi ortaya çıktı! Transfer...

12.05.2020 - 09:07 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 22:28

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yeni bir transfer gerçekleşme ihtimalinin arttığı gündemde. Yuto Nagatomo'ya Beşiktaş'ın transfer teklifi yaptığı yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Nagatomo da İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ın Nagatomo'ya teklifi ortaya çıktı! Transfer...

Galatasaray ile yola devam etmeyecek olan Japon sol bek Yuto Nagatomo ile Beşiktaş'ın ilgilendiği gündemde. Siyah-beyazlılar, Nagatomo'ya transfer teklifi yaptı mı? Nasıl bir teklif söz konusu? İşte yaşanan gelişmeler... 

Beşiktaş, Nagatomo'yu istiyor

Skorer'in haberine göre; yabancı kısıtlaması nedeniyle Galatasaray'da kadro dışında bırakılan Nagatomo için, ezeli rakip Beşiktaş devrede. Siyah-beyazlıların yıldız sol bek için yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Nagatomo'nun menajeriyle ilk temas kuruldu

Son gelişmeler göre siyah-beyazlı yönetimin, Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Japon futbolcunun menajeriyle ilk teması kurduğu belirtildi.

Nagatomo da İstanbul'da kalmaya sıcak

Bu gelişmenin ardından tecrübeli futbolcunun kararını düşünmek için birkaç gün süre istediği bildirilirken, İstanbul'da kalmak istediği için teklife olumlu yaklaşabileceği yorumları yapılıyor. Beşiktaş yönetimi Yuto Nagatomo'dan istediği cevabı alamaması halinde listesindeki diğer adaylarla irtibata devam edecek.

Beşiktaş'ın Nagatomo'ya yaptığı teklif

Beşiktaşlı idarecilerin, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 33 yaşındaki sol beke imza parası olmaksızın 500 bin euro + bonuslar karşılığı 1+1 senelik teklifte bulunduğu ifade edildi.

Nagatomo olmazsa alternatifi hazır

Bunlardan ilki de Alanyasporlu N'Sakala olacak. 29 yaşındaki Kongolu'nun da sözleşmesi sezon sonu bitiyor.  Beşiktaş, transferde bedelsiz alabileceği isimleri göz önüne alıyor.

Nagatomo Galatasaray'da kaç gol attı?

Galatasaray'da 65 maça çıkan Nagatomo; 3 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler