Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı tarafsız sahada oynanabilir

30.08.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 15:31

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği rakiplerinden İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile sahasında oynanması planlanan karşılaşma tarafsız sahada oynanmak zorunda kalabilir. İşte detaylar...

Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı tarafsız sahada oynanabilir

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, lig aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Lyon (Fransa), Malmö (İsveç). Bodo Glimt (Norveç), Athletic Bilbao (İspanya), Twente (Hollanda) ile eşleşti.

Maccabi maçı tarafsız sahada oynanabilir

Kura çekimine göre Beşiktaş'ın iç sahada oynaması gereken Maccai Tel Aviv karşılaşması tarafsız sahada oynanmak zorunda kalabilir.

Filistin'de yaptığı katliam ve yıkım nedeniyle Türk halkının İsrail'e karşı büyük bir tepkisi var. Bu nedenle İsrail hükümeti takımlarının güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye gitmesin istemiyor. Bu nedenle İsrail ekibinin Beşiktaş karşılaşmasının İstanbul yerine tarafsız sahada oynanması için UEFA'ya başvurması bekleniyor.

Basketbolda Türk takımlarının İsrail ekipleriyle maçları tarafsız sahada oynandı

Basketbol Euroleague'de Anadolu Efes ve Fenersahçe Beko, Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da oynaması gereken karşılaşmalar, Euroleague yönetimi tarafından başka bir ülkede tarafsız sahada oynatılmıştı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ve Bursaspor İnfo Yatırım da İsrail takımlarıyla Türkiye'de yapması gereken maçları Bosna Hersek'te oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler