"Beşiktaş'ın önünü kesme zihniyetinde..."

09.08.2017 - 09:29 | Son Güncellenme: 09.08.2017 - 09:29

“Beşiktaş’ı programlı şekilde baltalamaya çalışıyorlar. Bu olayları çıkaranlar, bazı kişiler tarafından yönlendirilmiş insanlar. Amaç taraftarımızı kışkırtıp olabildiğince fazla ceza almamızı sağlamaktı.”

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Samsun’da Atiker Konyaspor ile oynadıkları maçta çıkan olayları VATAN’a değerlendirdi. İşte Çebi’nin bu konudaki sözleri:

“PROVOKASYON... Ben öyle seziyorum. Böyle maçların hep Beşiktaş’a gelmesi düşündürücü bir durum. Beşiktaş’ın önünü baştan kesme zihniyetinde olan insanlar var. Onlar bir şeyleri programlıyorlar.

KONYASPOR taraftarını biz düzgün, futbolu seven, sadece takımını destekleyen bir grup olarak biliyoruz. Bu olayları çıkaranlar, bazı kişiler tarafından yönlendirilmiş insanlar. Bu olayların amacı Beşiktaş’ı durdurmak. Bütün mesele Beşiktaş taraftarını kışkırtarak Beşiktaş’ın olabildiğince fazla ceza almasını, stadının kapanmasını, dolayısıyla da takımın performansının olumsuz etkilenmesini sağlamak.

‘BU YÜZDEN UYARIYORUZ’

BİZ bu yüzden taraftarlarımızı hep ikaz ediyoruz. Dikkatli olun, yapmayın diyoruz, çünkü görüyoruz. Çok şükür taraftarlarımız da farkına vardı ve itidalli davrandılar.

BEŞİKTAŞ’I baltalamaya çalışıyorlar. Planlı, programlı... Maçta sahaya inenler üzerlerini çıkartıp taraftarlarımızın olduğu tribüne giderek hareketler yaptılar, onları kışkırtmayı denediler. Neyse ki taraftarlarımız sahaya inmedi. Beşiktaş taraftarının bundan sonra daha da dikkatli olması gerekiyor. Karşı taraftan böyle davranışlar geldiğinde amacın ne olduğunu biliyor olmalılar.”

Senin için hazırladığımız haberler