Beşiktaş'ın orta sahasına dünya yıldızı! İtalyanlar duyurdu

10.06.2021 - 16:42 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 17:42

Son dakika transferleri... Beşiktaş, Interli futbolcu Arturo Vidal'i transfer etmek için düğmeye bastı. Beşiktaş - Arturo Vidal transferinden son gelişmeler haberimizde...

Beşiktaş'ın orta sahasına dünya yıldızı! İtalyanlar duyurdu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Beşiktaş, alternatifli bir kadro için kolları sıvadı. Kartal, yıldız orta saha Arturo Vidal için girişimlerine başladı.

 

Inter, Arturo Vidal ile vedalaşıyor

İtalyan basını, Arturo Vidal'ın Inter'den ayrılacağını iddia etti. Vidal'ın 6 milyon Euro'luk maaşını karşılaşamak istemeyen Serie A ekibi, yeni teknik direktör Inzaghi'den de onayı aldı.

Beşiktaş, Vidal'ı transfer etmek istiyor

Arturo Vidal'ı transfer etmek isteyen takımların belirtildiği haberde, Marsilya ve Zenit ile birlikte Beşiktaş'a da yer verildi. Beşiktaş'ın bazı görüşmeler gerçekleştirdiği de kaydedildi. Öte yandan 34 yaşındaki oyuncunun Meksika ekibi  Club America'dan da teklif aldığı ancak kabul etmediği öğrenidli. 

Arturo Vidal geçen sezon kaç gol attı ve kaç asist yaptı?

Barcelona, Bayern Münih, Juventus gibi takımların formasını giyen ve son olarak Inter ile anlaşam Arturo Vidal, geçtiğimiz sezon 30 maçta 2 gol 2 asist kaydetmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler