Kayserispor Yöneticisi Koç Açıkladı! Onur Bulut ve Emrah Başsan Sözleşme Yeniliyor

Akın Ungan
22.12.2022 - 14:12 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 14:31

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Onur Bulut, Kayserispor ile sözleşme imzalıyor. Kayserispor Asbaşkanı Tufan Koç, Onur Bulut ve Emrah Başsan ile ilgili konuştu.

Kayserispor Yöneticisi Koç Açıkladı! Onur Bulut ve Emrah Başsan Sözleşme Yeniliyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Kayserispor’da yapılan seçimli kongre neticesinde başkan seçilen Ali Çamlı ile birlikte Asbaşkan olarak göreve gelen Tufan Koç, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Kayserispor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Koç, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Onur Bulut ve 30 yaşındaki sağ kanat Emrah Başsan ile sözleşme yenileneceğini duyurdu.

"Bayrağı Ali Çamlı devraldı"

Kayserispor'da yönetime gelen Ali Çamlı hakkında konuşan Tufan Koç, "Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki önderliğinde, bu bir bayrak yarışı. Herkes Kayserispor için mücadele ediyor. Ali Çamlı Başkanımız da yıllardır kulübün içerisinde olan bir isimdi, şimdi de bayrağı o devraldı ve biz de onun yanında elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Sadece babası gelecek ve imzalar atılacak"

Kayserispor'un teklif ettiği sözleşmeyi masada tuttuğu ve Beşiktaş'ı beklediği iddia edilen Onur Bulut hakkında açıklama yapan Koç, “Onur Bulut ile 3 yıl anlaştık, sadece babası gelecek ve imzalar atılacak" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferde Güneş açacak! Saiss sürprizi ve 6 hedef
Habere Git

"Onur’un sözleşmesinde serbest kalma maddesi var"

Onur Bulut'a teklif edilen sözleşmenin detaylarından bahseden Tufan Koç, "Onur’un sözleşmesinde ‘serbest kalma’ maddesi de söz konusu, bunun miktarını şimdi açıklamak pek etik olmaz. İmzalar atıldıktan sonra açıklamış oluruz" şeklinde konuştu.

"Emrah Başsan ile hiçbir problemimiz yoktu, 2 yıllık anlaştık"

Emrah Başsan'a da yeni sözleşme teklif edildiğini ve oyuncu ile anlaşma sağlandığını kaydeden Koç, şunları söyledi: "Emrah Başsan ile zaten hiçbir problemimiz yoktu, onunla da 2 senelik anlaşma sağladık. İki arkadaşımızla da gerekli anlaşmaları sağladık. En kısa zamanda basına açık olarak iki kardeşimizle de imzalarımızı atacağız"

"Hiçbir problem yok"

Sözlerine devam eden Tufan Koç, “Ali Çamlı zaten geçmişte de kulübün içerisindeydi ama özellikle son 6 ay bizzat kendisi ilgilendi. Teknik ekiple, futbolcularla, Çağdaş Hocamız'la birebir ilgileniyordu. Bu anlamda herhangi bir farklılık yaşanmayacak. Hocamız da zaten aslanlar gibi kendisini ispatlamış bir isim. Futbolcularımızın da tamamının paraları ödendi, hiçbir problem yok kısaca" dedi.

İlgini Çekebilir
İlker Püren: "Tek tereddütüm Jorge Jesus’un yapısı"
Habere Git

"Gidilebilecek yere kadar gideceğiz"

Ziraat Türkiye Kupası’nda ki hedeflerini de aktaran Koç, "Kayserispor geçmişte de bu kupayı kazandı. Diliyorum ki en kısa sürede o yıllara geri döneceğiz. Gidilebilecek yere kadar gideceğiz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler