Beşiktaş'ın son sol bek adayı belli oldu: İstenen bonservis...
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, sol bek için Bruno Onyemaechi'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Son 5 Haber

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde

Diego Carlos'a yeni bir talip çıktı!

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? Mohamed Salah, ilk 11'de oynayacak mı? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- George Tsarouchas
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Adı daha önce Trabzonspor'la da anılan Onyemaechi, kariyerini Ocak 2025'ten bu yana Olimpiakos'ta sürdürüyor.
Rota Yunanistan
Adı son günlerde pek çok oyuncuyla anılan Beşiktaş'ın, sol bek için de gündemine Olimpiakos'un 27 yaşındaki oyuncusu Bruno Onyemaechi'yi aldığı öne sürüldü.
Haberde, Yunan devinin oyuncusu için görüşmeye açık olduğu ve belirlediği bonservis bedelinin 3 milyon euro bandında olduğu ifade edildi. Nijeryalı oyuncu, bu sezon Olimpiakos formasıyla toplam 25 maça çıkmış ama gol veya asist üretememişti.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...
